kapat
02.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Guncel Veri
 

Dikkat! Kavurucu sıcaklar geliyor


Türkiye baharı yaşamadan yazın "ortasına" düştü. Hava sıcaklıkları bugünden itibaren 6 ila 8 derece artacak. Sıcaklıklar bütün yurtta etkili olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahminleri Dairesi yetkilileri, "sıcaklık uyarısı" yaptı. Normal seviyede seyreden hava sıcaklıklarının bugünden itibaren hissedilir derecede artarak, normallerin üzerine çıkacağını bildirdiler.

40 DERECE
Hava sıcaklığının yurdun iç kesimlerinde 30-35, güney bölgelerde 35-40 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor. Bugün öğleye kadar yurdun kuzey batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Afyon, Kütahya çevreleri yer yer sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklığı bütün yurtta atmaya devam edecek. Hafta sonunda kuzey kesimlerdeki sağanak yağışlar nedeniyle Marmara ve Karadeniz'de hava sıcaklığı biraz azalacak ancak sıcak hava özellikle güney, iç ve doğu bölgelerde etkisini sürdürecek. Rüzgar güney ve batı yönlerden hafif kuvvette esecek.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır