kapat
02.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


Arabalara özel uyuşturucu servisi
Hollanda-Almanya sınırındaki Venlo kasabasında "arabaya servis" uyuşturucu kafesi açılıyor. 5 grama kadar uyuşturucu almak isteyenler, araçla kafenin önüne gelip "sipariş" verecek. Aracıyla kafenin arkasına geçip uyuşturucusunu kahvesiyle birlikte alacak.

Kovulanlar bedava kafaları çekecek
İngİlİz bira markası Guinness, işten çıkarmayı planladığı 140 işçisine ilginç bir teklif götürdü: İşten çıkartılanlara 10 yıl boyunca her hafta 14 şişe Guiness vereceğiz. 30 yaşın altındaki çalışanlar ise isterse 24 adet alabilecek. Bazı özel günlerde bu sayı artacak.

New York'ta bir parkta sigara içmek yasaklandı
New York belediyesi dünyada bir ilke imza attı ve Bryant Parkı'nın güney bölümünde sigara içilmesini yasakladı. Parka "sigara içmek yasaktır" levhaları konuldu ve bekçiler tiryakileri sigaralarını söndürmesi için uyarmaya başladı. Karar "kamuya açık alanlarda sigara içilir mi, içilmez mi?" tartışması başlattı. New York, ABD'de sigara içme yasağının en ciddi şekilde uygulandığı kentler arasında.

Çocuklar, göl suyundan yapılan çorba içmiş!
BabalarI ölen, anneleri tutuklanan ABD'li 6 kardeşin, polise direnişi sürüyor. Idaho eyaletine bağlı Sagle kasabasındaki evlerine kendilerini hapseden çocukların psikolojileri, anne JoAnn McGuckin yüzünden bozuldu. Aile dostları, "Anne, çocuklara 4 ay göl suyuyla yapılan çorba içirdi" dedi. Gece saatlerinde, kardeşlerden biri polise teslim oldu.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır