kapat
01.06.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay, birebir ilişkilerinizi destekliyor. Bir arkadaşınızın arzusu üzerine, az tanıdığınız bir insana yardım edebilirsiniz. Yoğun tempolu günler geçiriyorsunuz. Enerjinizin güçlü olması sizin ayakta kalıp başarıyla işlerinizi tamamlamanızı sağlıyor.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Parasal yöndeki sıkıntılarınız, aile bireylerinin desteği sayesinde hafifleyebilir. Kendinizi olayların zorluklarına rağmen kontrol edebiliyor ve iradenizi ortaya koyabiliyorsunuz. Eğlence ortamında aşk hayatınız hareketlenecek.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Eşinizin veya sevgilinizin varlığının size şans getirdiğini yaşadığınız bir olayla daha iyi anlayacaksınız. Beraber kısa bir yolculuğa çıkma arzusu içindesiniz ve bu konuda planlar yapabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili uğraşlarınız olabilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ay'ın Terazi'deki konumu ailenizden maddi bir destek görebileceğinizi belirtiyor. Bu yakın çevrenizle aranızda bir problem doğurabilir. Yeni bir eve taşınma veya ev kurmayla ilgili güzel düşünceler içindesiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
İyi niyetinizle hareket etmeye çalışıyorsunuz. Enerjiniz çok güçlü ve yeni atılımlar için içsel bir kuvvet hissedebilirsiniz. Sosyal statü gereği katılacağınız bir toplantıda kişiliğiniz ve yaratıcılığınızla dikkat çekmeniz mümkün.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Kendinize yöneleceğiniz ve içsel bir değişim arzusu içinde olacağınız bir gündesiniz. Artık yaşamınızda bir şeylerin değişmesini istiyorsunuz. Olaylar ise bu değişimi zorluyor. Ailevi sorunlarla uğraşabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Ay'ın etkisiyle aceleci davranma eğiliminiz yüksek. Yapacağınız kısa bir yolculukta çok kârlı işbirliği ve dayanışma içine girebilirsiniz. Bu bazı kişilerin hoşuna gitmese de sizi rahatlatacak. İlişkileriniz olumlu yönden gelişiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kariyerinizin iyi olması için büyük bir çalışma içindesiniz. Siz çalıştıkça iş sorumluluğunuz artmakta. İş yaşantınızla duygusal yaşantınızı bir dengeye sokmak durumundasınız. Sorunlarınızı partnerinizle paylaşmakta fayda var.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Mahkemeyle ilgili bir işiniz varsa eğer, bu gün enerjinizi bu konu üzerine harcayabilirsiniz. Kararlarınız sayesinde olumlu gelişmeler alacaksınız. Duygularınız çok karışık bir durumda. Hasta olmamaya dikkat etmelisiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Gezmek ve eğlenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. İçinde bulunduğunuz şartların buna engel olduğunu düşünüyorsunuz. Aslında engelleyen sizsiniz. Ailenizden veya sevgilinizden alacağınız destek sizi son derece rahatlatabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ay'ın Uranüs'le etkileşimi ani bir aşkı gündeme getirebilir. Sevgilinizden veya eşinizden duyacağınız övgüler bu gün moralinizin yüksek olmasını sağlayacak. Olayların gelişimini önceden görmeye başladığınızı fark ederek mutlu hissedeceksiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
İnsanlara yardım etme isteğiyle öne atılabilirsiniz. Özellikle çalışma ortamınızda bunu yaşamanız mümkün. Eşiniz veya sevgilinizle yapacağınız bir tartışma kafanızın karışmasına ve yanlış sözler söylemenize neden olabilir


 


 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır