kapat
30.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Aktif olabileceğiniz bugün, enerjinizden günlük işlerinizi düzenlemede faydalanabilirsiniz. Ay'ın durumu sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Ruhsal gerginlik yaşamamak için sağlığınıza da dikkat etmelisiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın burcunuza rahat etkiler göndereceği bugün, yoğun duygular altında olabileceğiniz gözleniyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konuların ilginizi çekecek. Eğlenceye, aşka ve riske duyduğunuz ilgiyi dengede tutmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Jüpiter'in Pluto ve Ay'la etkileşimi elinizi atabileceğiniz her konuda size motivasyon veriyor. Bu etkileşimin size aşkta da göz ardı edemeyeceğiniz fırsatlar sunabileceği gözleniyor. Sevgi ve sevgilide fikirleriniz olumlu değişimler içinde bulunuyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün yakın çevre ilişkileri, kısa yolculuklar ve artan bir iletişim yaşamınıza yön verebilir. Başak'taki Ay'ın durumu size birçok konuda rahatlama getiriyor. Ticari seyahatlerinizin ve bağlantılarınızn sonuçları olumlu sonuçlanabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Gün boyunca yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Yapıcı ve üretici yönünüz ve kurabileceğiniz olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ay, duyarlılığınızı artırırken, özel yaşamınızda yapacağınız girişimler için motivasyon sağlayabilir. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. Sevgi ve yaratıcılık gerektiren konularda yenilik yapma isteği içine girebileceğiniz bir gündesiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün iş yaşamınızdaki olumlu gelişmeler sizi mutlu edebilir. Genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir ve sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Fakat yaratıcılığınızdan sonuna kadar yararlanabileceğiniz gözleniyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Yakın çevreniz sizi yepyeni kararlara sürükleyebilir. Pluton'un Ay ve Jüpiter'le etkileşimi, liderlik yeteneğinizle çevrenizin dikkatini çekebileceğinizi belirtiyor. Aşkta idealist fakat biraz fazla özgürlükçü bir tutumunuz olabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün Başak'taki Ay'ın Pluto ile etkileşimi iş yaşamınızda yoğun faaliyetlere işaret ediyor. Otorite konumundaki kimselerle çatışmak size zarar getirebilir. Çevrenize karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmaya çalışmalısınız.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün canlı, yaratıcı ve değişime açık olacaksınız. Kendinizi geliştirebileceğiniz konularda araştırma ve girişim yapma isteğine neden olabilir. Yeni beraberliklere başlamak için çok olumlu gelişmelerin olduğu bir günde bulunuyorsunuz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Parasal konularda ve yatırımlarınızda daha özenli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizin parasal sorunlarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz gözleniyor. İstediğiniz taktirde yaşamınızda yeni bir yapılanmaya girebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Başak'taki Ay, ikili ilişkilerin sizin için çok önemli olduğunu vurguluyor. Eş veya ortağınızla birbirinize karşı daha ılımlı ve yakın davranabilirsiniz. İşinizle ilgili yoğunluk ailenizi veya evle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikleri engelleyebilir.


 


 
Yeni dış kaynağın doğru bir şekilde kullanılacağını düşünüyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır