kapat
30.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Olcay'ı uğurladık


Hürriyet Gazetesi Yazıişleri Müdürlerinden Orhan Olcay, dün ailesi, basın ve sanat camiasının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı
İstanbul'da önceki gün yazıişleri toplantısına hazırlanırken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Hürriyet Gazetesi Yazıişleri Müdürlerinden Orhan Olcay, dün son yolculuğuna uğurlandı. Olcay, için düzenlenen törenleri basın ve sanat camiasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Orhan Olcay için ilk tören Hürriyet Medya Towers'ta düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, "Kendisine, müessesesine onur vererek yaşadı. Ruhu şad olsun" dedi. Özkök'ün konuşurken gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

KARANFİLLERLE YOLCU EDİLDİ
Ardından, Olcay'ın cenazesi omuzlarda cenaze arabasına taşınırken, mesai arkadaşları da tabutuna karanfiller atarak Olcay'ı uğurladı. Olcay'ın naaşı daha sonra Levent Camii'ne getirildi. Eşi İnci ve kızı Evren Olcay, burada gözyaşları içinde son kez vedalaştılar.

Orhan Olcay'ın cenaze törenine, Aydın Doğan, Ertuğrul Özkök, Doğan Hızlan, Mehmet Yaşin, Nail Güreli, Nazif Okumuş, Mustafa Sarıgül, Yusuf Namoğlu, Orhan Gencebay, Ferdi Özbeğen, İbrahim Tatlıses, Adnan Şenses, Ercan Karakaş, Müjde Ar, Ajda Pekkan, Sibel Can, Gülben Ergen, Kaya Çilingiroğlu, Hülya Avşar, Muazzez Abacı, Muazzez Ersoy, Bülent Ersoy, Atilla Taş, Kadir İnanır, Ercan Saatçi ve Oya Aydoğan katıldı. Olcay, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

EŞİ VE KIZI NAMAZDA ÖN SAFTAYDI
Orhan Olcay'ın eşi İnci ve kızı Evren Olcay, kılınan cenaze namazında en ön safta yer aldı. Çiçeklerle süslenen Olcay'ın tabutunun üzerine taraftarı olduğu Fenerbahçe'nin atkısı ile tenis topu ve raketi konuldu.

Erhan DOĞAN-Recai KÖMÜR

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır