kapat
26.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Parasal konularda olumlu gelişmeler olacak. Yengeç'teki Ay maddi konularla ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk alabilir aşkta hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz bir gün. İkizler'de birleşen Güneş ve Satürn, ciddiyetinizi artırırken, maddi konularda adımlar atmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz. Dostlarınızın size destek vereceği çalışmalar yapacaksınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün maddi konular gündeminizde yer tutuyor. Yengeç'teki Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Burcunuzda birleşen Güneş ve Satürn, hayatı fazla ciddiye alarak karamsarlaşacağınıza dikkat çekiyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ay sayesinde kendinizi çok hassas hissedebilir, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden fazlasıyla ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir. Bugün evinizde sevdiklerinizi ağırlamak isteyebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok verimli olabilir. Dış etkenlere karşı duyarlı olduğunuzdan bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermeniz gerekiyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Sosyal çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gün. Kendinizi ve çevrenizi ortak çalışmalar için motive edebilecek güce sahip olduğunuz görülüyor. Sevdiğiniz kimselerle tatil amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Meslek yaşantınızda yeni olanaklar ve sorumluluklarla karşılaşacaksınız. Kendinizi cesurca ortaya koyabilir, yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararların etkisinde kalmamaya dikkat edin.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Fiziksel enerjinizin güçlü olacağı bir gün. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Yüksek öğrenim görüyorsanız bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirler.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Duygusal bakımdan hassas olabileceğiniz bugü,n yakınlarınızla duygularınızı paylaşmaktan kaçınacaksınız. Fakat aslında sevgi isteğiniz oldukça yoğun ve cinsel dürtüleriniz de güçlü. Karşı cinsle ilişkilerinizde bocalamalar olabilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yengeç'teki Ay, ikili ilişkilerinizi destekliyor. Bugün parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilir, eş veya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Fikir alışverişiyle olayları daha geniş açıdan değerlendirebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün iş yerinizde arkadaşlarınızın ve çalışanlarınızın desteğini alabilir, çalışmalarınız için ihtiyaç duyduğunuz koşulları sağlayabilirsiniz. Servis, hizmet ve sağlık konuları gündeminizde önemli yer tutabilir.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yengeç'teki Ay'dan aldığınız rahat açı, ikili ilişkilerinize ahenk getiriyor. Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün aşkta hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanı çekiciliğinizle etkileyebileceğinizi bilmek motivasyonunuzu artırıyor.


 


 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır