kapat
26.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Tayin stresi bankacıyı öldürdü


İzmir'de Ziraat Bankası'nın şube müdürü olan Ahmet Kavun'un kalbi tayin stresine dayanamadı
İzmir'in Pasaport Semti'ndeki Ziraat Bankası Ege Bölge Müdürlüğü'nde çalışan Ahmet Kavun, görevi başında kalp krizi geçirerek vefat etti. Alınan bilgiye göre, şube müdürü olarak görev yapan Ahmet Kavun (52), işyerinde bir anda fenalaştı. Arkadaşlarının yardımına koştuğu Ahmet Kavun, masası başında yaşamını yitirirken, Kavun'un kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Kavun'un cenazesi, tabuta konularak Bölge Müdürlüğü Binası'ndan çıkarıldı.

Çalışma arkadaşları, şube müdürü olarak görev yapan Ahmet Kavun'un, geçtiğimiz günlerde şube müdür yardımcısı olarak Bandırma'ya tayininin çıktığını ve bu nedenle yaşadığı strese kalbinin dayanamadığını ileri sürdüler. Kamu bankalarının birleştirilerek özelleştirme kapsamına alınması üzerine, "yeniden yapılanma" adı altında tayinlerin çıktığını belirten Kavun'un arkadaşı Mustafa Eski, bu tayinler nedeniyle Ziraat Bankası Ege Bölge Müdürlüğü'nden geçen hafta emekli olduğunu söyledi. Görevi başında kalp krizi geçirerek ölen Ahmet Kavun'un da bu uygulamalar sonucu öldüğünü belirten Mustafa Eski, şunları söyledi:

TAYİN MORALİNİ BOZDU
"Bir çok insan sürgünlerle emekliliğe zorlanıyor. Şu an Ege Bölge Müdürlüğü binasında 60 çalışan, çıkan tayinler nedeniyle emeklilik için başvurdu. Ahmet Kavun'un da tayini geçtiğimiz günlerde geldi. 4 çocuk okuttuğu için ne yapacağını şaşırdı, morali son derece bozuktu. Kalbi bu stresi kaldıramadı. BölgeMüdürlüğü'nde Ahmet Kavun gibi onlarca insan, hala aynı stresi ve sıkıntıyı yaşıyor."

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır