kapat
26.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Dünya bu düğünü konuşacak


Sözen ve Kohl aileleri, takviye kuvvetlerin görevlendirildiği Çırağan Sarayı'ndaki düğün öncesinde, merdivenlerde medyaya poz verecek
Almanya'nIn eski Başbakanı Helmut Kohl'un oğlu Peter ve ünlü işadamı Kemal Sözen'in kızı Elif'in, Çırağan Sarayı'nda bu akşam yapılacak düğün töreni için son hazırlıklar yapılıyor. Alman televizyonları başta olmak üzere yabancı medyanın da büyük ilgi gösterdiği düğün için geniş güvenlik önlemleri alındı.

Galatasaray'daki St. Antuan Kilisesi'nde bugün öğleden sonra gerçekleştirilecek dini nikahın ardından, Çırağan Sarayı'nda yapılacak resmi nikaha yerli ve yabancı 600 davetli katılacak. Sözen ve Kohl aileleri, basına kapalı olarak gerçekleştirilecek düğün öncesinde Çırağan Sarayı'nın merdivenlerinde birlikte poz verecek.

MESUT YILMAZ DA DAVETLİ
Medyayı uzun süredir meşgul eden düğün için hazırlıklar hummalı bir şekilde devam ediyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, düğün için takviye kuvvet görevlendirecek. Bunun tek nedeni düğün sahiplerinden birinin Almanya eski Başbakanı Helmut Kohl olması değil. Uzun yıllardır savunma sanayi ile ilgili işler yapan işadamı Kemal Sözen'in davetlileri arasında Mesut Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda politikacı, Silahlı Kuvvetler mensubu ve birçok ülkeden gelen yabancı konuklar yer alıyor.

Konukların yarınki ilk durağı İstanbul St. Antuan Kilisesi. Öğleden sonraki Katolik ayinini Kohl ailesini yakından tanıyan bir Alman papaz gerçekleştirecek.

Elif Sözen, Kilise'deki törende kendi tasarımı olan, cepkenli ve vücuduna oturan bir gelinlik, Çırağan'daki düğünde ise ünlü modacı Yıldırım Mayruk'un tasarladığı gelinliği giyecek. Çırağan Sarayı'ndaki resmi nikahı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna kıyacak.f

LONDRA'DA YAŞAYACAKLAR
10 yılı aşkın süredir birlikte olan çift, evlendikten sonra Londra'da yaşayacak. Rusya eski Devlet Başkanı Boris Yeltsin ve Birleşmiş Milletler eski Genel Sekreteri Bhutros Gali başta olmak üzere pek çok kişiye danışmanlık yapan Elif Sözen halen JP Morgan Uluslararası Danışmanlık şirketinde çalışıyor.

Nebahat KOÇ

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır