kapat
21.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Sehirde tatil


Büyükşehir Belediyesi'nin Florya'daki denize sıfır turistik tesisinde 530 milyon liraya ailece 3 ay tatil yapabilirsiniz
Büyükşehir Belediyesi'nin Florya'daki turistik tesisleri, İstanbullular'a şehir dışına çıkmadan deniz kıyısında tatil yapma imkanı sunuyor. Spor üniteleri, restoranları, çay bahçeleri, gezi ve bisiklet parkurları bulunan tesiste sezonluk konaklama fiyatları 530 milyon lira ile 3 milyar 159 milyon lira arasında değişiyor. 1 Haziran'dan itibaren başlayacak sezon için bütün üniteleri yenilediklerini söyleyen Florya Turistik Tesisler Müdürü Kenan Gültürk, "İşinden uzaklaşmadan İstanbul içinde keyifli bir tatil yapmak isteyenleri bekliyoruz" diyor.

25 yıldan bu yana her yaz sezonunu Florya'daki tesiste geçiren mimar Adil Cömert, "Tansiyonumu burada spor yaparak yendim. Burası bende vazgeçilmez bir alışkanlık oldu" diyor.

30 yıldır tesisin abonesi olduğunu belirten Doğan Akbala adlı İstanbullu da "Eskiden kendim ve eşim için gelirdim. Şimdi torunlarım için geliyorum. İstanbul dışına çıkmadan keyifli ve huzurlu bir tatil yapıyorum" diye konuşuyor. Tesisle ilgili detaylı bilgi için 663 10 00 numaralı telefon aranabilir.

FERAT GÜLVER

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır