kapat
21.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün maddi konular sizin için ön planda geliyor. Kaynaklarınızı geliştirmek için bir çok yolculuk yapabilir enerjinizi bu konuya kanalize edebilirsiniz. Aşırı sorumluluk almaya meyilli oluşunuz sağlığınızı zorlayabilir. Boğa 21 Nisan


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Neptün'le oluşturduğu sert açı, biraz dalgın bir ruh halinde olabileceğinizi vurguluyor. Fakat düşünceli yaklaşımlarınız çevreniz tarafından olumlu yorumlanabilir. Bugün aşk ve işte arzu ettiğiniz girişimleri gerçekleştirebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün sevgi konularında kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz veya ortağınızla yaşadığınız sorunların temelinde yatan sebep iletişim kopukluğu olabilir. Yaklaşımlarınızda daha ılımlı olmaya çalışmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün dost çevrenizde ve sosyal yaşamınızda olumlu gelişmeler var. Arkadaşlarınızdan her konuda yardım görebilir ve siz de onlara yardımcı olabilirsiniz. Amaçlarınız doğrultusunda çalışabileceğiniz görülüyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün meslek yaşamınızda oldukça iddialı ve girişimci olabilirsiniz. Önemli kararları alma aşamasındasınız. Fakat dikkat yanılma riskiniz var. Otorite konumundaki kişilerden destek görüşünüz motivasyonunuzu artırabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün planlı ve programlı davranarak kendinizi pek çok aksaklıktan koruyabilirsiniz.Yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz yüksek. Ufkunuzu geliştirebileceğiniz çalışmalara katılabileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinizi duygusal açıdan oldukça yalnız hissedeceğiniz hassas bir gündesiniz.bilirsiniz. Fakat sorunlarınızı anlayabilecek kimselerle dertlerinizi paylaşabileceğiniz görülüyor. Cinsellik bu gün sizin için oldukça önemli olabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Karşıt burcunuz Boğa bulunan Ay'ın konumu bu gün anlaşmalarınız konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor. Partnerinizle duygusal iletişiminiz oldukça güçlü olabilir ve birbirinize bir çok konuda yardımcı olabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün işlerinize ekstra özen göstereceksiniz. Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminiz güçlü ve onlardan destek görüyorsunuz. Enerjinizin yoğunluğu ataklığınızı artırırken, kendinizi sağlık bakımından formda hissedebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün Boğa burcunda bulunan Ay'ın konumu eğlence yaşamınızı canlandırıcı etkiler veriyor. Bugün sevgi konusunda şanslı olabilir ve duygularınızı sevdiğinizle paylaşabilirsiniz. Spekülatif konularla ilgilisiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün kendinizi eviniz ve iş yaşantınız arasında sıkışmış hissedebilir, aile fertleriyle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Burcunuzdaki Neptün'ün Ay'la sert etkileşimi hayal kırıklığı yaşayabileceğinizi belirtiyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün çevresel faktörlerin lehinize işlediğini gözleyebilirsiniz. Boğa'daki Ay'dan ve Yengeç'teki gezegenlerden olumlu etkiler alacağınız bugün, yakınlarınızla ilişkilerinizin güçlenebileceği ve ziyaret tarafiğinizin artabileceği gözleniyor.


 


 
'Biri Bizi Gözetliyor' yarışma programını hangi yarışmacı kazanacak?

Eray
Melih
Zeki
Berra

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır