kapat
18.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

3 saatte 38 bin bilet


Şampiyonluğa çok yaklaşan Fenerbahçe'nin taraftarları bir rekora daha imza attı. Bursa maçının dün satışa çıkan 38 bin bileti 3 saatte tükendi. Hasılat 800 milyar liraya ulaştı
Fenerbahçe, ligde bitime iki hafta kala şampiyonluğa çok yaklaşırken, sarı-lacivertli taraftarlar da bir rekora daha imza attılar.

Sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolundaki son engellerden biri olan Bursa maçının dün satışa çıkan biletlerine hücum etti. Biletix firması aracılığı ile saat 10.00'da satışa çıkarılan 33 bin bilet 3 saat içinde tükendi. F.Bahçe camiasının büyük olasılıkla şampiyonluk kutlaması yapacağı maçın biletleri, 7.5, 15 ve 50 milyon liradan satıldı.

Statta kuyruk
Yönetimin Şükrü Saracoğlu Stadı gişelerinde satışa çıkardığı 5 bin bilet de hemen tükendi. Bilet kuyruğunda izdiham yaşandı. İki hafta önce oynanan F.Bahçe-G.saray maçının ilk partisi olan 32 bin bilet de 6.5 saatte tükenmişti. Fenerbahçe'de ayrıca yaklaşık 4 bin kombine bilet sahibi var.

Kahkaha sesleri
F.Bahçe, dün sezonun en neşeli idmanlarından birini yaptı. Futbolcular şut çalışmasında ve çift kalede göz doldururken birbirlerine sürekli şakalar yaptılar. 5'e 2 çalışması sırasında futbolcularla birlikte oynayan teknik direktör Mustafa Denizli topu kaybedince ortaya geçti. Tecrübeli teknik adam ortadayken kahkaha sesleri ortalığı çınlattı

GÜRCAN BİLGİÇ

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır