kapat
18.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Burcunuzda ilerlemeye devam eden Ay bir çok konuda girişim yapma isteğine neden oluyor. Kendinizi her bakımdan güvenli ve dinamik hissedebilirsiniz. Girişimci yapınız sevgi gerektiren konularda yenilik yapma isteği içine girmenize neden olabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın durumu bugün mesleki temaların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. İşinizi değiştirmeyi veya bir yenilik yapmayı düşünüyorsanız dikkatli olun. Aileden alacağınız destek sorunların çözülmesinde etken olacaktır.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün Koç'ta ilerleyen Ay'dan olumlu etkiler almaya devam ediyorsunuz. Ay'ın burcunuzdaki Satürn'le olumlu etkileşimi grup çalışmalarından ve organize olabileceğiniz her konudan verimli sonuçlar alabileceğinizi öngörüyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün Koç'ta bulunan Ay meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğinizi vurguluyor. Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Koç'taki Ay'ın olumlu enerjisi bugün kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendirebileceğinize dikkat çekiyor. Yabancı ülkelere ve kültürlere ilgi duyabilir bu motivasyonla seyahatler planlayabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Kendinizi duygusal bakımdan oldukça duyarlı hissedebileceğiniz devredesiniz. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, otoriter yaklaşımlar içine girmeniz mümkün. Yatırımlardan kazanç sağlayabileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Karşıt burcunuz Koç'ta ilerleyen Ay ikili ilişkilerinizi destekliyor. Bugün parasal konularda yeni tekliflerle karşılaşabilir, eşinizin kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Fikir alışverişinde bulunmak olayları daha geniş açıdan değerlendirmenize neden olacaktır.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
İş konusuna yüklenebileceğiniz ve detaylı çalışmalara önem verebileceğiniz yoğun bir günde bulunuyorsunuz. Ay'ın konumu yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabileceğinizi vurguluyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün Koç'taki Ay'ın desteğini alıyorsunuz. Enerjinizi, yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Sevgi konusunda her zamankinden daha başarılı olabileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün ailenizle bir arada olmak sizi mutlu edebilir. Evinize ve ailenize daha çok önem verebilirsiniz. Ay'ın burcunuzun yöneticisi Satürn'le oluşturduğu etkileşim iş yaşantınızdaki sorunlara kalıcı çözümler bulabileceğinizi belirtiyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Bugün Ay Koç burcunda ilerlemesini sürdürüyor ve Neptün'le çok rahat etkileşim gerçekleştiriyor. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularda başarılı olabilirsiniz. Gezegenlerin konumu aşk yaşamınıza da rahatlama getiriyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Koç'taki Ay maddi kaynaklarınızla ilgili destekler alabileceğinizi belirtirken aileniz de size bu konularda yardımcı olabilir.


 


 
'Biri Bizi Gözetliyor' yarışma programını hangi yarışmacı kazanacak?

Eray
Melih
Zeki
Berra

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır