kapat
18.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Transfer kavgası


G.Saray yönetimi bölündü. Geçen yıl Serkan ve Bülent'in 15 milyon $'a alınmasının sıkıntı yarattığını savunan bir grup Ümit Özat ve Ümit Karan'ın transferine karşı çıkıyor

Cansun endişesi
Galatasaray'da transfer kavgası... Kulübün yaşadığı mali sıkıntılar yönetimde de görüş ayrılığına yol açıyor. 2.Başkan Mehmet Cansun'un, G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav ile Ümit Özat ve Ümit Karan için görüşmelere başlaması, bazı yöneticilerde huzursuzluk yarattı. Bu yöneticilerin, "Mali sıkıntı sürerken büyük transfer yapamayız" dedikleri öğrenildi.

"Ders almalıyız"
Geçen sezon Serkan ile Bülent Akın'ın 15 milyon dolara transfer edilmesi ve Arif'in 3.5 milyon dolara geri alınmasının kulüpteki ekonomik sıkıntıyı büyüttüğünü savunan bu grupta, "Artık büyük transfer dönemi bitti. Geçen yıl da tranfserde çok para harcandı, sonunda yaşanan sıkıntı ortada. Bu kez yoğurdu üfleyerek yememiz gerekiyor" görüşü ağır basıyor.

Taffarel bilmecesi
Taffarel'in durumunun belirsizliği, transfer politikasının netleşmesinde en büyük engel. Lucescu'nun kalması yönünde rapor verdiği Brezilyalı kalecinin 600 bin dolarlık alacağı bulunuyor. Yönetim de bu yüzden Taffarel'e "Bir an önce karar ver" diye baskı yapamıyor. Taffarel giderse bir yabancı kontenjanı açılacak, ama kaleci ihtiyacı doğacak.

GÖKMEN ÖZDEMİR

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır