kapat
18.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Oğul Perinçek de yola çıktı


Sürekli "Batı'dan gelecek herhangi bir tehlikeye!" karşı büyükleri uyarmayı görev edinen, tartışma programlarının tansiyonunu bir anda yükselttiği için TV'cilerin vazgeçemediği isim İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in oğlu Mehmet Bora Perinçek de Ankara yollarına çıktı...
Babasının izini süren ve "Tam bağımsız Türkiye isteyen" İşçi Partisi Öncü Gençlik Grubu'nun aktif üyesi Mehmet Bora Perinçek ile aynı görüşteki 500 üniversiteli arkadaşı, dün İstanbul Üniversitesi'nde buluştu. Hep bir ağızdan İstiklal Marşı ve Gençlik Marşı okuyan öğrenciler, hükümeti eleştiren sloganlarla Sultanahmet Meydanı'na kadar yürüdü.

Baba Doğu Perinçek ise gençleri, Chevrolet marka aracının içinde izledi. İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek daha sonra oğluna iyi yolculuklar deyip selametledi.

Sultanahmet Meydanı'nda bildirilerini okuyan öğrenciler, daha sonra kendilerini bekleyen otobüslere bindiler. Öğrenciler, Kocaeli, Bursa Eskişehir güzergahını izleyerek, 19 Mayıs'ta Anıtkabir'e ulaşacaklar...

BABADAN ONAY ALDI
İşçi Partisi Öncü Gençlik Grubu üyesi Mehmet Bora Perinçek ile arkadaşları, önceki gün İstanbul Üniversitesi'nde, "19 Mayıs Bağımsızlık" adı verdikleri bu yürüyüşün provasını yaparken, sol görüşlü arkadaşlarından tepki almıştı.

Ve iki grup arasında taşlı sopalı kavga çıkmıştı. Kavgada başından yara alan Mehmet Bora Perinçek, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Mehmet Bora Perinçek, dün yüzünde kavganın izleri, babasının 'onayı' ile Ankara'nın yolunu tuttu.

Okan YILDIRIM-Yusuf DEMİR

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır