kapat
18.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 

Haftaya düğünümüz var herkesi bekleriz


'Evlilik ne zaman?' sorusuna Müjde Ar'dan cevap: Köpeğimizi çiftleştiriyoruz. Düğüne davetlisiniz...
'Ercan Karakaş'la ne zaman evleneceksiniz?' sorusuna çok kızan Müjde Ar, önceki akşam, bir evlilik müjdesi verdi... Ercan Karakaş'la Hünkar Restaurant'ta bir davete katılan Müjde Ar, yine bu hoşlanmadığı soruyla karşılaştı.

DÜĞÜN ÇİFTLİKTE
Gazeteciler, bu kez Karakaş'a "Ne zaman evleneceksiniz?" diye sorunca Müjde Ar dayanamayıp, "Bize böyle sorular sorarsanız bir 5 yıl daha ortalarda gözükmeyiz" dedi ve hemen ekledi: "Hem haftaya düğünümüz var. Herkesi bekleriz." Cevap karşısında şaşkın bakışları fazla meraklandırmak istemeyen Ar ve Karakaş çifti, hafta sonu köpeklerini çiftleştireceklerini açıkladılar.

Müjde Ar, "Hafta sonunda kurt köpeğimizi, Mehmet Dalmaz'ın köpeğinle çiftleştireceğiz. Ve Mehmet Dalmaz'ın Bahçeşehir'deki çiftliğinde düğün yapacağız" diyerek düğüne herkesi davet etti.

BİZE BU SORULARI SORMAYIN
Geceleri gezmeyi sevmeyen Müjde Ar ile Ercan Karakaş, uzun bir aradan sonra önceki akşam bir davete katıldı. Evlilikle ilgili soruları yanıtsız bırakan Müjde Ar ve Ercan Karakaş, "Bize evlilikle ilgili sorular sorarsanız bir 5 yıl daha ortada gözükmeyiz" diye de uyarı yaptılar...

Taylan KILINÇ

 
'Biri Bizi Gözetliyor' yarışma programını hangi yarışmacı kazanacak?

Eray
Melih
Zeki
Berra

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır