kapat
18.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 

Motivasyon davası hızlı başladı


Kadir İnanır'ın avukatı: Buket Saygı, Türk ailesine uymayan kıyafetler giyiyor. Gelebilecek tekliflerden manevi zarara uğramayacağı kabul edilmelidir!
Manken Buket Saygı, sanatçı Kadir İnanır'ın, bir dizi çekimlerinde kendisini taciz ettiğini iddia etmiş ve İnanır aleyhine 17 milyar lirası maddi, 25 milyar lirası da manevi toplam 42 milyar liralık tazminat davası açmıştı. İnanır'ın Saygı'yı sadece "motive ettiğini" iddia ettiği olayla ilgili dava dün Beyoğlu 1'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nde başladı. Duruşmada tarafları avukatları temsil etti.

Duruşmada, İnanır'ın avukatı tarafından mahkemeye verilen 6 sayfalık itiraz dilekçesinde, Kadir İnanır'ın Buket Saygı'ya yönelik olarak sarkıntılık, tehdit ya da hakaret gibi davranışlar içinde bulunmasının mümkün olmadığı belirtilerek davanın reddedilmesi istendi.

GELENEKLERİMİZE UYMAZ
İnanır'ın avukatı Armağan Güner, dilekçesinde Saygı'nın iddialarıyla "ünlü olmak" istediğini iddia etti ve şöyle dedi: "Türk adet ve geleneklerine uygun olarak son derece saygın bir aile ortamında yetiştirildiğini' iddia eden davacı, gelenek ve adetlerimizle uyuşmayan fotoğraflarının medyada günlerce yayınlanıp milyonlarca insan tarafından izlenmesinden hiç rahatsızlık duymazken, müvekkilin yaptığını iddia ettiği tekliflerden büyük üzüntü duyması, hayatın gerçekleriyle bağdaşmamakta. Bir an için iddia edilen tutum ve davranışların gerçek olduğunu kabul etsek dahi, davacı çıktığı defile ve programlarda Türk aile yapısına uymayan ve vücudunu teşhir edici nitelikte her türlü kıyafeti giymektedir. Bu nedenle kendisine gelebilecek tekliflerden dolayı manevi zarara uğramayacağının kabul edilmesi gerekir."

 
'Biri Bizi Gözetliyor' yarışma programını hangi yarışmacı kazanacak?

Eray
Melih
Zeki
Berra

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır