kapat
18.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Ucuz atlattık


Beşiktaş'ta freni patlayan kamyon Deniz Müzesi'ne girdi. Şişli'de yanan gecekonduda 3 tüp bomba gibi patladı. İki olayda da şans eseri can kaybı olmadı
Beşiktaş'tan Karaköy'e giden tuğla yüklü kamyonun freni patladı. Kamyon karşı yola geçerek Dolmabahçe Caddesi üzerinde bulunan Deniz Müzesi'ne girdi. Kazada şoför Müddet Aslan hafif yaralandı.

Önceki gece meydana gelen olayda, yüklediği tuğlaları 67 ER 207 plakalı kamyonuyla Karaköy'e götüren Müddet Aslan, kamyonunun freni patlayınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yokuş aşağı inerken daha da hızlanan kamyon önce bariyere çarptı ardından karşı yola geçerek Deniz Müzesi'ne girdi. Müzenin kolonlarından ikisi paramparça olurken, kamyon güçlükle durabildi. Bu sırada Deniz Müzesi'nde bulunan askerler kazayı saldırı sanarak silahlarıyla birlikte dışarı fırladı. Sarhoş olmadığı tespit edilen kamyon şoförü Müddet Aslan ve yanındaki arkadaşı şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Taksim İlkyardım Hastanesi'nde ayakta tedavi edilen şoför ve arkadaşı gözaltına alındı.

YANGININ ÇIKIŞI ŞÜPHELİ
Şişli'de ise önceki gece bir gecekonduda çıkan ve çevredeki gecekonduları tehdit eden yangında, evde bulunan 3 piknik tüpü büyük bir gürültüyle patladı. Yangın, diğer gecekondulara sıçramadan kontrol altına alındı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen ev sahibinin cezaevinde bulunduğu ve yangından kısa bir süre önce birlikte yaşadığı sevgilisi tarafından, evdeki televizyon ve halıların dışarıya çıkartıldığı belirlendi. Yapılan inceleme sonunda itfaiye yetkilileri, evin kasıtlı olarak yakılmış olabileceğini bildirdi. Alevler arasında kalarak ağır yaralanan bir köpek ise veterinerin gelmesini beklerken can verdi.

Ali BALCI Ğ Mustafa KAYA

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır