kapat
18.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İnanıyoruz, Apo'yu Türkiye'ye o getirdi


Bordo Bereliler'e bağlı Başçavuş Mikail Altıntaş'ın ölüm haberini alan yakınları "O bir kahramandı" diye yas tuttu
Malatya'da düşen askeri uçakta şehit olan askerlerden Özel Kuvvetler'de Muhabere Başçavuş Mikail Altıntaş'ın ölüm haberi Osmaniye'deki babaevine ateş gibi düştü.

Acı haberi komşularından öğrenen baba Mustafa Altıntaş, iki oğluyla birlikte hemen Ankara'ya hareket etti. 39 yaşındaki kardeşinin ölüm haberini alarak babasının evine gelen abla Hatice Karaca, "Kardaş çok sevdiğin vatan için şehit oldun, hep bunu isterdin" diye ağıtlar yaktı.

Özel bir şirkette güvenlik memuru olarak çalışan Mustafa ve Nimet Altıntaş çiftinin 6 çocuğundan biri olan Mikail Altıntaş, mesleğini severek yapıyordu. "Bu iş vatan sevgisi olmayanların yapabileceği bir iş değil. Para için yapılmaz" diyen Altıntaş, mesleği hakkında ise hiç konuşmazdı. Eşi Leyla ve 7 yaşındaki kızı Merve ile sade bir yaşam sürüyordu.

MESLEĞİNE AŞIKTI
Komşuları ve yakınlarının meraklı bir şekilde sordukları mesleğiyle ilgili soruları cevaplandırmayan Altıntaş, "Bu işi ancak vatanını seversen yaparsın. Para için yapılmaz bu iş. Televizyonlarda izlediklerinizden çok daha fazlasını yapıyoruz" diye geçiştiriyordu.

Altıntaş'ın ölümünün ardından Osmaniye Belediyesi tarafından yapılan anonsla şehit başçavuşun bugün yapılacak cenaze törenine tüm vatandaşlar davet edildi.

Görevi 19 Mayıs ölümü 17 Mayıs
Bİr dram da İzmir Buca'da yaşandı. Jandarma Piyade Çavuş Bülent Haluk Demir, Diyarbakır'dan Malatya'ya gönderildi ve 19 Mayıs kutlamalarında geçici olarak görevlendirildi. Çavuş, arkadaşları ve üstleriyle birlikte önceki gün sabah saatlerinde bindiği uçakta şehit düşeceğini bilmiyordu.

Mustafa HEPEKİZ -Sırrıberk ARSLAN-Menderes KARA

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır