kapat
18.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Şehit cenazesi yolunda ölüm


Er Şefik Ayaydın terhis olduğu gün ailesine kavuşacakken şehit düştü. Akrabaları da cenazesine giderken kaza yaptı: 2 ölü
Hava Er Şefik Ayaydın'ın ailesi bir günde iki acıyla sarsıldı. Ayaydın önceki sabah tezkere aldı. Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Yeşildere kasabasındaki ailesine kavuşabilmek için Ankara'ya kadar uçakla, oradan da karayoluyla Konya'ya gidecekti. Ancak düşen uçakta şehit oldu.

HENÜZ 4 YAŞINDAYDI
Eve bekledikleri oğullarının şehit olduğunu öğrenen Ayaydın Ailesi yasa boğuldu. İzmir'den Konya'ya giden şehit erin halası Şerif Dudu Kuzu'nun gelini ve 4 yaşındaki torunu Isparta'da geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitirdi.

Askerliğini yapan yeğeni Şefik Ayaydın'ın şehit olduğu haberini alan Şerif Dudu Kuzu, acı haberle yıkıldı. İzmir'de yaşayan Kuzu, yeğeninin memleketi Konya'daki cenazeye gitmek için İzmir'den oğlu Erkan Kuzu, gelini ve yakınlarıyla birlikte gece saat 22.00 sıralarında yola çıktı.

Erkan Kuzu'nun kullandığı otomobil, sabaha karşı Isparta'nın Keçiborlu ilçesi Yağbasan mevkiinde dikkatsizlik ve aşırı hız sonucu karşı yönden gelen Osman Akkaya yönetimindeki sebze yüklü kamyonla çarpıştı. Feci kazada, sürücü Erkan Kuzu'nun eşi Ayşe Kuzu (25) ve 4 yaşındaki oğlu Kazım Kuzu feci şekilde yaşamlarını yitirdi.

Kazada yaralanan Şerif Dudu Kuzu, Erkan Kuzu, Naciye Kuzu ile yakınları Şerife Kaynak ve Alaattin Kaynak Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar burada yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Feci kazada yaşamını yitiren genç anne ile 4 yaşındaki oğlu Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Yeşildağ kasabasında dün ikindi namazını müteakiben gözyaşları arasında toprağa verildi.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır