kapat
13.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 

Gönüllerin birincisi


Kainat Güzellik Yarışması'nda favori gösterilen Yunanistan güzelinin ikinci olması herkesi şaşırttı
Kainat Güzellik Yarışması önceki gece kraliçesini taçlandırdı. Porto Rico'daki yarışmayı, evsahibi ülkenin güzeli Denise Quinones (20) kazandı. Ancak gazetecilerden moda çevrelerine ve ajans sahiplerine kadar birçok kişi, sonucun açıklanmasıyla hayal kırıklığına uğradı. Çünkü yarışmanın kesin favorisi olarak, Yunanistan'ın güzeli Evelina Papantoniou (22) gösteriliyordu.

Yunan güzeli yarışmada ancak ikinciliğe layık görüldü. İlk beş güzel açıklandığı zaman otoritelerin favorisi olan Yunanlı adayın yarışmayı kazanacağı inancı iyice kuvvetlenmişti. Yunanistan'ın önde gelen mankenlerinden biri olan 22 yaşındaki Papantoniou'nun 77 güzel arasından ipi göğüsleyeceğine kesin gözüyle bakan otoriteler, 2'nci güzel olarak Yunanlının adı açıklanınca hayretler içinde kaldılar.

Dünyaca ünlü CNN Televizyonu bile gün boyu yarışma ile ilgili verdiği haberlerde Yunan güzelinin ikinciliği üzerinde durdu. 1.75 boyundaki Papantoniou verdiği seksi pozlarla başta Yunan erkekleri olmak üzere birçok ülkeden erkeğin hayallerini süslüyor.

Yarışma hakkında oldukça iddialı konuşan seksi güzel de ikinciliğin kendisi için sevindirici olduğunu ama birinciliği beklediğini söyledi. Yunanlı güzelin yarışmada 2'nci olması Yunan medyasında da geniş yer buldu. Güzellerinin kalplerin birincisi olduğunu söyleyen Yunan kamuoyu, Porto Riko'lu güzelin birinci olmasında evsahibi olmasının payı olduğuna dair imalarda bulundular.

 
'Biri Bizi Gözetliyor' yarışma programını hangi yarışmacı kazanacak?

Eray
Melih
Zeki
Berra

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır