kapat
13.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Anneler Gunu
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Harcamalarınızda dikkatli olmanız gereken bir günde bulunuyorsunuz. Özellikle yatırıma yöneldiyseniz, kendinizi gelişen olaylar karşısında bir sıkıntı içinde bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteğini almanız sizi rahatlatabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
İş hayatınızın sizi kısıtladığını düşünerek kendi keyfinizi kaçırabilir ve bu nedenle iç dengenizi bozabilirsiniz. Ancak arkadaşlarınızın desteği ve ortak çalışmalarınız sonucunda rahatlamanız mümkün. Aşk kapınızda...


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Ay'ın Satürn'le rahat ilişkisi sayesinde keyfinizin yerinde olacak. Fiziksel olarak kendinizi fazla zorlamamaya bakın. Kendinizi geliştirici, eğitici çalışmalar içine girmeniz mümkün. Eşinize karşı sorumluluklarınızı hatırlamanız gerekebilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Duygularınızın yoğun olacak. Sevgi ve şefkat duygularınızın artması sizi zaman zaman sıkıntıya sokabilir. Kıskançlık ve alınganlık yapmaktan kaçınmalısınız. Ay-Satürn etkileşimi dikkatinizi işinize yöneltmeniz gerektiğini hatırlatıyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Karşınızdaki insanları anlamakta zorlanabilirsiniz. Çünkü bugün tamamen kendinize yönelmiş bir durumda bulunuyorsunuz. Hem kendinizi hem de sosyal çevrenizi yeniden gözden geçirebilir, yeni kararlar alabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir günde bulunuyorsunuz. Sorumluluklarınızın ve işlerinizin yoğunluğu hoşunuza gitse de fiziksel olarak yorulmanıza neden oluyor. Üzerinde çalıştığınız işten yüklü bir kazanç elde edebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Keyfinizin iyi olduğu, etrafınızla rahat anlaşabileceğiniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla toplanabilir ve bir konu üzerine fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Bu size yeni bir ufuk açacak. Toplu bir para geliyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Enerjinizin güçlü olduğu bir günde bulunuyorsunuz Kendinizi sorunlarınızın üstesinden gelebilecek güçte hissedeceksiniz. İş hayatınız hareketli geçebilir. Bir iş yemeği veya gezisi yapabilirsiniz. Burada hoş birisiyle karşılaşabilirsiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Moralinizi yükseltmek ve keyfinizi yerine getirmek için zorlanabilirsiniz. Uzak bir yerden alacağınız haber sizi harekete geçirerek yoğun bir gün geçirmenize neden olabilir. Alışverişe çıkmaktan sakınmalısınız. Gereksiz harcama yapmayın.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Satürn'ün Ay'la etkileşimi mantıklı bir günde olabileceğinizi belirtiyor. Maddi sorunlarınızın canınızı sıkmaması için akılcı olmalısınız. Sahip olduğunuz mal veya mülkünüz ile ilgili bir sorunla uğraşabilirsiniz. İnsanların dikkatini çekiyorsunuz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ay'ın Satürn'le etkileşimi duygularınızı kontrol edebileceğinizi belirtiyor. Eşiniz veya ortağınızla aranızdaki çözümleyebileceksiniz. Karşınızdaki kişinin düşünce ve hislerine anlayışla bakabilirsiniz. Yeni bir çevreye girmeniz mümkün.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Balık 20 Şubat 20 Mart İşinizle ilgili gelişmelerin ve değişimlerin canınızı sıktığı bir gün yaşayacaksınız. Kendinizi geliştirmeniz için eğitim almanız gerektiğini biliyorsunuz. Evinizle ilgili konularda yeni atılımlar yapabilirsiniz.


 


 
'Biri Bizi Gözetliyor' yarışma programını hangi yarışmacı kazanacak?

Eray
Melih
Zeki
Berra

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır