kapat
13.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Anneler Gunu
 

'Çılgın Neslihan' faka bastı


Fuhuş yaparken yakalanan ve üzerinden "Çılgın Neslihan her zaman sizi bekler, bir telefonunuz yeterli" yazılı bir kartvizit çıkan hayat kadını "Hamalın bile kartı var ben niçin bastırmayayım" diye kendini savundu
Kahramanmaraş polisi kullanılmayan bir benzin istasyonuna yaptığı baskında 4 hayat kadınını 6 erkekle grup seks yaparken suçüstü yakaladı. Yapılan ilk sorguda, yakalanan hayat kadınları arasındaki 21 yaşındaki Neslihan Demiral'ın diğer kadınları pazarladığı ortaya çıktı.

POLİSİ ŞAŞIRTAN KART
Asayiş Şube'ye bağlı Ahlak Masası ekiplerinin bir ihbarı değerlendirerek yaptıkları geceyarısı baskınında Neslihan Demiral (21) Songül Retey (32) Fatma Nişfa (29) ve Semiha Lebrun (30) adlı kadınlarla birlikte C.Z, S.A, A.Y, B.M, A.K ve D.B adlı erkekler yakalandı.

Arama sırasında polisi asıl şaşırtan, Neslihan Demiral'ın çantasında bulduğu kartvizit oldu. Kartın üzerinde, "Çılgın hizmetçilikten herkese merhaba. Çılgın Neslihan, her zaman sizleri bekler. Bir telefon etmeniz yeterli" yazıyordu.

ÇOK MÜŞTERİ BULDUM
Neslihan Demiral, ise sorgusunda, "Hamalın bile kartı var, ben niçin bastırmayayım?" İşini "profesyonelce" yaptığını söyleyen hayat kadını, "250 kart bastırmıştım. Şimdi elimde 30-40 tane kaldı. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Kartvizit sayesinde çok müşteri buldum" dedi.

Demiral, söz konusu kartviziti bastırmak için epey uğraş sarf etmiş. Zira hiçbir matbaa kartı basmaya yanaşmamış. "Adana'da bir matbaacıya söyledim. İlk başta istemedi. Ancak birlikte olunca kartları bastı" diye konuştu. Adliyeye sevk edilen hayat kadınları tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yakalanan hayat kadınları arasında 32 yaşındaki Songül Retey'in 6 yaşındaki oğlu M. de annesiyle adliyeye götürüldü.

Sırrıberk ARSLAN

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır