kapat
13.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Anneler Gunu
 

Kocam suçsuz


"Sekreter kız üç kez ifade değiştirmiş. Eşimin sonuna kadar arkasındayım. O karıncayı bile incitmez. Bu bir komplo"
Sekreterini vurduğu gerekçesiyle tutuklanan İzmir'in Menemen ilçesi Seyrek Belediye Başkanı Bayram Düz'ün eşi İnci Düz, kocasının suçsuz olduğunu söyledi.

Başkan Bayram Düz ile 10 yıldan beri evli olduğunu belirten genç kadın "Sekreter kız üç kez ifade değiştirdi. Bu da onun doğru söylemediğini gösteriyor. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yukarıda Allah var. Kocam karıncayı bile incitmez. Her zaman eşimin arkasında oldum ve yine suçsuz olduğunu söylüyorum. Bu, kocama kurulmuş bir komplo" diye konuştu.

İKİ EL ATEŞ EDİLDİ
Başkan Bayram Düz'ün jandarmadaki ifadesinde, "Makam odasından çıktıktan sonra içeriden iki el silah sesi geldi" dediği ortaya çıktı. Düz'ün tutanaklara geçen ifadesi şöyle: "Belediye binasının önüne gelen Senem'in halası ve eniştesiyle konuşmak için odamdan dışarı çıktım. Merdivenlerden aşağı indiğimde makam odamdan iki el silah sesi geldi. İçeri girdiğimde Senem'i kanlar içinde yerde yatarken buldum."

TÜFEK OTOMATİK DEĞİL
Aynı ifadeyi mahkemede de tekrarlayan Bayram Düz'e, hakim "İntihara kalkışan bir kişinin av tüfeğini iki kez ateşlemesi normal mi?" diye sordu. Profesyonel atıcı olduğunu söyleyen Başkan Düz ise, "Bu tüfek otomatik değil. Tetiğe basıldığında iki fişek atması mümkün değil. İlk atıştan sonra ikinci kez yeniden tetiğe basılması gerekir. Ancak, Senem'in tüfeği iki kez nasıl ateşlediğini ben de bilmiyorum" dedi.

 
Ekonomik programın başarıya ulaşacağına inanıyor musunuz?

Evet
Hayır

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır