kapat
12.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Superbahis
 

Minderde tek başına


Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda sporcularımız rakip tanımıyor. Eroğlu yarı, Tüfenk ve Çebi çeyrek finalde
Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda Türk fırtınası sürüyor. Türk güreşçileri, dün yaptıkları 8 maçın sadece 1'ini kaybetti. İkinci gün sonunda da 17'de 16 yapmış oldular. 63 kiloda çeyrek final maçına çıkan Şeref Eroğlu, İsrailli Michael Beilin'e minderi dar etti. İlk yarıyı 7-1 önde tamamlayan Eroğlu, bitime 21 saniye kala aldığı puanlarla da skoru 11-1'e getirerek, teknik üstünlükle maçı kazandı.

Gençler tam gaz
Bu şampiyonada ilk kez A milli formayı giyen sporcularımızdan 58 kiloda Şeref Tüfenk, ilk müsabakasında Ukraynalı Khakimov'u 5-4, ikinci maçında da Polonyalı Kwit'i 9-4 mağlup ederek çeyrek finalist oldu. 69 kiloda Selçuk Çebi de Hırvat Kovaç'ı ezdi geçti. Bu maçı 2.37'de 10-0 teknik üstünlükle alan Çebi, akşam seansında da Romen Matei'yi 4-0'la geçip çeyrek finale çıktı

Hamza işi uzattı
85'te Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Hamza Yerlikaya, Slovak Badki karşısında zorlandı. Hamza, normal süresini 1-0 önde bitirdiği karşılaşmada, uzatmalarda rakibinin saltoya bağlanmamakta direnmesi üzerine önce puan aldı ve kazandığı ihtar puanıyla da minderden 3-0 galip ayrıldı. 130'da Fatih Bakır ilk maçında İsveçli Bevgtssey'i 3-0 mağlup etti. 97'de çeyrek finalde Slovak Meduna'ya 5-2 yenilen Mehmet Özal madalya şansını yitirdi.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır