kapat
12.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Anneler Gunu
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Meslekte kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Oğlak'taki Ay'ın Boğa'daki Güneş'le yaptığı olumlu açı çalışmalarınızın yakın çevreniz ve sevdikleriniz tarafından takdir gördüğüne dikkat çekiyor. Para konularında temkinli davranmalısınız.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgileneceksiniz. Sanatsal ve kültürel faaliyetlerde yer almak isteyeceksiniz. Oğlak'taki Ay'ın Güneş'le etkileşimi aşkta çabalarınızın karşılığını alabileceğinize işaret ediyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendinizle ilgili konularda pek fazla konuşmak istemeyeceğiniz ve gizli sayılabilecek konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Alım-satım, vergi, miras ve tamamlanmamış sigorta işlemlerinizle ilgilenebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün evliliğinizdeki ya da ortaklığınızdaki bir sorunu çözmek için saygı duyduğunuz kişilerden yardım görebilirsiniz. Evinizde çıkabilecek tartışmalarda arabulucu olmak size düşebilir. Uyumlu ve kibar yapınızla her kapıyı açacaksınız.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir ve iyileşme yolunda olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıntılara önem vermeniz günlük işlerinizi yoluna koymanıza yardımcı oluyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konular size zevk verecektir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Aşkta sürprizlerle karşılaşmak çoşkunuzu artırabilir. Sevgide yenilikler yapma isteği duyabileceğiniz bir gündesiniz. Spekülatif konular gündeme gelebilir ve riskten kârlı çıkabilirsiniz. Sosyal yaşantınızda aktiviteniz artıyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Enerjinizi evinizle ilgili konulara yönlendireceğiniz bir gün. Ailenizle eviniz için harcamalar yapabilir, bundan büyük zevk alabilirsiniz. Ortaklaşa çalışmalarınızdan maddi kazanç sağlayabilir, hukuksal işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Günlük işlerinizdeki becerikliliğiniz yakın çevreyle ilişkilerinizde büyük kolaylıklar sağlıyor. Enerjiniz ve parlak fikirlerinizle eşinizi etkileyebilirsiniz. Evinizde yenilikler yapabileceğiniz ve hobilerinize vakit ayırabileceğiniz bir gündesiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir, ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ay'ın Güneş'le olumlu etkileşimiyle sevdiklerinizle iyi ilişkiler içinde olacaksınız. Evinizde sevdiklerinizle toplanmak isteyebileceğiniz bir gün. Kendinizi geliştirmek için yaptığınız ataklar, günlük uğraşlarınızın yoğunluğu nedeniyle engellenebilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
İş yorgunluğunuzu arkadaşlarınızla geçireceğiniz güzel saatlerle üstünüzden atacaksınız. Olaylar karşısında sevgilinizle fikir birliği içinde olmak size güven ve mutluluk veriyor. Meslek yaşantınızda otoritelerle ilişkilerinizi ılımlı tutun.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Arkadaşlarınızla güzel saatler geçirebilir, birlikte yapacağınız çalışmalardan kazanç elde edebilirsiniz. Aşkta hoş ama flört yönü ağır basan ilişkiler yaşamanız mümkün. İlişkinizi insanlardan gizleme eğilimi içine girebilirsiniz.


 


 
'Biri Bizi Gözetliyor' yarışma programını hangi yarışmacı kazanacak?

Eray
Melih
Zeki
Berra

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır