kapat
07.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

KISA KISA KISA


Yan Hakem kurbanı oldu
Erdemir avantaj kaidelerine pek riayet etmedi. Özellikle futbolcuların art niyetli olduğu böyle bir derbide düdükleriyle oyunu kesmesi oldukça doğaldı. Ama yan hakemlerin yanlış bayraklarına uyup, gollük atakları ofsaytla frenledi

Abdullah yine kart cezalısı
Fenerbahçe'nin sol kanat oyuncusu Abdullah, 25. hafta Rize'de kırmızı kart görüp, takımını iki hafta yalnız bıraktıktan sonra, dün gördüğü sarı kartla yine cezalı duruma düştü. Karşılaşmanın ilk yarısında Emre'ye çok gereksiz bir faul yaparak, sarı kart gören Abdullah, böylece üst üste 2. sarı kartını aldı. Sarı-lacivertli futbolcu Erzurum deplasmanında yok.

Yağmurlu maçta Cimbom tur atladı
Potada G.Saray, Büyük Kolej'i 91-84 yenerek seride 3-1 öne geçip tur atladı ve Ülker'in rakibi oldu. Maç salonun tavanının akması nedeniyle 15 dakika geç başladı. Daha bir süre önce bakımdan geçirilen Atatürk Spor Salonu'ndaki bu olay skandal olarak yorumlandı. Gergin geçen maçta Kolejli Wesson bir pozisyon sonrası G.Saraylı Koul'a yumruk attı. Bu olaydan sonra Wesson diskalifiye edildi. Karara itiraz eden Kolej menajeri ve koçu da hakem tarafından oyundan atıldı.

Altay ikinci sıraya yerleşti
Yükselme Grubu'nda teknik direktör Rıdvan Dilmen'le büyük bir çıkışa geçen Altay dün Hacılar deplasmanında 4-1'lik galibiyet alarak ikinci sıraya yerleşti. Dün oynanan diğer maçlarda, K.Konya deplasmanda Hatay'ı 2-0 yenerken, İstanbul Belediye de Şeker'i 6-1'lik skorla geçerek ilk 5'e kalmayı garantiledi.

Zafer Kremer'in
AVRUPA Ralli Şampiyonası'na 20 katsayı üzerinden puan veren Tofaş-Türkiye Rallisi, Toyota Corrola ile yarışan Armin Kremer'in oldu. Serkan Yazıcı ikinci, Alexander Potapov üçüncü sırada yer aldı. F3 kategorisinde ise Nejat Avcı ilk sırayı elde etti.

HİDO yetmedi
NBA'DE Konferans yarı finalleri start aldı. Hidayet'in 21 dakika oynayıp 5/7 şut yüzdesiyle 12 sayı attığı maçta Sacramento, Lakers'a deplasmanda 108-105 yenilerek 1-0 mağlup duruma düştü. Dallas Mavericks'i 94-78 yenen San Antonio Spurs, 1-0 öne geçti.

Ligde gol rekoru
LİGDE 31.haftada bu sezonun gol rekoru kırıldı. 9 karşılaşmada 39 gol ağları bulurken, futbolseverler gole doydu. Bundan önce birinci ligde 19.haftada 38 gol atılmıştı.

3.Lig'de Muğlalı Bülent kalbine yenildi
ÜÇÜNCÜ Lig 6.grupta Akhisar Belediyespor-Muğlaspor maçında Muğlasporlu Bülent Akça (24) kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Maçın 70. dakikasında Hakan'ın yerine oyuna giren Bülent, 88. dakikada taç atmak için sahafkenarına yürürken birdenbire fenalaşarak yere yığıldı. Ambulansla hemen hastaneye kaldırılan Bülent Akça yapılan müdaheleye rağmen kurtarılamadı. Doktorlar, Bülent'in dilinin döndüğünü; sonrasında da kalp krizi geçirdiğini ve bu yüzden yaşamınıfyitirdiğini açıkladılar.

PSV şampiyon
HOLLANDA Ligi'nde Heerenveen'i 3-0 mağlup eden PSV Eindhoven şampiyonluğunu ilan etti. Bitime 3 hafta kala Feyenoord ile arasındaki puan farkını 15'e çıkaran PSV 16'ncı şampiyonluğunu elde etti.

UEFA Kupası'nda amatör bir takım
ALMANYA Kupası'nda finalde Schalke ile oynayacak olan amatör Union Berlin, önceki gece Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'ni garantilemesiyle birlikte UEFA Kupası'na katılmayı garantiledi. Almanya'yı Avrupa'da ilk defa bir amatör takım temsil edecek.

Inter coştu: 3-0
İTALYA Ligi'nde Inter, Atalanta'yı 3-0 yenerken, Hakan yedek kulübesinde oturdu. Maçın gollerini 6 ve 10. dakikalarda Vieri, 35. dakikada Recoba kaydetti. İtalya'da diğer sonuçlar şöyle: Lazio-Bari: 2-0, Parma-Napoli: 4-0, Perugia-Milan: 2-1, Verona-Fiorentina: 2-1 Vicenza-Reggina: 2-1, Juventus-Roma: 2-2.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır