kapat
07.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Akrep burcunda gerçekleşen Dolunay'ın burcunuza yaptığı gerilimli açı bugün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün maddi konular fazlasıyla gündemde olabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Karşıt burcunuz Akrep'teki Dolunay'ın burcunuzdaki Güneş'le gerilimli açısı iş toplantılarında başarılı olacağınızı gösteriyor. Sorunlarınızı büyütme eğiliminizin yüksek olacağı görülüyor. Arkadaşlarınıza vakit ayırmalısınız.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün burcunuzda birleşen Merkür ve Satürn ciddi ve kasvetli düşünceler içinde olabileceğinizi belirtiyor. İş hayatınızın yoğunluğu sizi hem ruhsal hem de fiziksel açıdan çok yoruyor. Uyku düzeniniz hiç iyi değil. Kendinize önem vermelisiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Spekülatif konuların ön planda olabileceği bugün oyun ve eğlenceye her zamankinden daha fazla ilgi göstermeniz mümkün. Akrep burcunda bulunan Dolunay aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmelere işaret ediyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Evinizle ilgili konuların gündeminizde geniş yer tutması mümkün. Güvenlik ihtiyacınızın artabileceği bugün eviniz için yatırımlara yönelebilir, ailenizden size destek olmalarını isteyebilirsiniz. Meslek yaşantınızda biraz zorlu bir zamanda bulunuyorsunuz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bugün insan ilişkilerinde çok yoğun olacaksınız. Kardeşlerinizden maddi konularda yardım alabilirsiniz. Güneşin olumlu etkileri aşk konusunda şansınızı açıyor. Önümüzdeki hafta yen ibirileriyle tanışabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Aşkta hislerinizle hareket etme eğiliminiz oldukça yüksek. Fakat kendinizi fazla kaptırmamalısınız. Aksi taktirde fırtınalı günler yaşayıp duygusal karmaşaların içine girebilirsiniz. Tansiyon konularına dikkat etmelisiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzda bulunan Dolunay'ın konumu motivasyon gerektiren konularda başarılı olacağınızı söylüyor. Kararlar almanız gereken bir dönemdesiniz. Karar vermeden önve iyici düşürmeli, artıları ve eksileri iyi tartmalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bilinçaltınızın oldukça aktif olacağı bugün yaratıcı çalışmalarınız için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Fikirleriniz çalışmalarınız için iyi bir zemin oluşturabileceğinden araştırmaya ağırlık vermelisiniz. Planlama konularından başarılısınız.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Ziyaretlerin ve davetlerin gündemde olabileceği bugün sosyal ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir. Fiziksel bakımdan formda oluşunuz güveninizi arttırıyor. Arkadaş çevresinde oluşabilecek beğenilere açık olduğunuz bir gündesiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Baharın etkisini kemiklerinizde hissedeceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Sportif aktivitelere vakit ayırarak kendinizi zinde hissedebilirsiniz. Üzerinizdeki olumsuzluklardan yakın zamanda kurtulmanız mümkün.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Yabancı kültürlerle olan iletişiminizin yoğun olabileceği bugün sürpriz ziyaretlere açıksınız. Kendinizi geliştirebileceğiniz konulara ilgi duyabileceğiniz görülüyor. İnanmak ve çalışmak hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.


 


 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır