kapat
07.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Fener hayata döndü


Yenilgi halinde Yıldırım görevi bırakacaktı. Denizli de istifayı kafasına koymuştu. Ama galibiyet, ikisi için de "yeniden döğuş" oldu.

Bardak Trabzon'da taştı
Galatasaray galibiyeti sarı-lacivertli kulüp için sadece şampiyonluk yarışında avantaj sağlamasına yol açmadı; aynı zamanda yeniden doğuş oldu. Başkanlıktaki üçüncü senesini dolduran Aziz Yıldırım, Trabzon yenilgisi sonrası yakın çevresine "Artık tükendim. Bu sezon da şampiyon olamazsak, görevi bırakacağım. Şampiyonluk için herşeyi yaptım. Paramı harcadım. Sağlığımı kaybettim. Lig sonunda başkanlıktan ayrılırım" diyerek, görevi bırakmaya hazırlandığının sinyalini vermişti

Tek ilaç şampiyonluk
Aynı şekilde teknik direktör Mustafa Denizli de şampiyonluğun kaçması halinde Fenerbahçe'deki ilk yılında istifa etmeyi düşünüyordu. Hem de 3 sezonluk anlaşması olmasına rağmen... Deneyimli teknik adam, kötü bir sonuçta yönetimin desteğini de büyük ölçüde kaybedeceğinin farkındaydı. Galatasaray galibiyeti, hem şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yi burun farkıyla öne geçirdi, hem de Aziz Yıldırım ile Mustafa Denizli'nin yola devam etmesini sağladı.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır