kapat
07.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

iste yatirim
 

'Formdan düştük'


Derviş, dün ikinci kez tenis kortlarına indi. Sabah 07.30'da lojmanından ayrılan Derviş, 6 korumasıyla birlikte makan aracına bindi ve 08.00'de Ankara Tenis Kulübü'ne geldi.
İstanbul dönüşü hayli yorgun ve gergin olduğu gözlenen Derviş, stresini üst üste iki maç yaparak atmaya çalıştı. İlk maçta BOTAŞ'ta çalışan eski arkadaşı Celal Evirgen ile rakipleri Prof. Dr. Celal Göle- Ahmet Günaysu ikilisine 9/7 ve 6/1'lik setlerle 2-0 yenildi. Derviş'in özellikle ikinci sette savunmada zayıf, hücum toplarında ise yumuşak kaldığı görüldü.

İkinci maçta eşler değişti. Derviş ile Prof. Dr. Celal Göle, Ahmet Günaysu ile Celal Evirgen eşleşti. Bu kez Derviş ekibi tek setlik maçı 6/1 kazandı. Derviş ikinci sette eşofmanının üstünü çıkartı. Son sette ise şortla oynamayı tercih etti.

Yaklaşık 1 saat 45 dakika süren karşılaşmanın hakemi Derviş'in sınıf arkadaşı ve Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Türk Ekonomi Kurumu Başkanı Prof. Dr. Erdinç Tokgöz'dü.

KAHVALTI MÖNÜSÜ
Derviş ve arkadaşları maçtan sonra tenis klübünde kahvaltı yaptılar. Kahvaltıda, kayısı, söğüş domates, terayağı, bal, poğaça, peynir, zeytin ile birlikte çay içen Derviş, daha sonra omlet yedi.

Bir ara gazetecilere dönüp, "Formdan düşmüşüz" diyerek kendisini de eleştiren Derviş'in İstanbul'da çok yorulduğu ve medyanın aşırı ilgisinden artık sıkılmaya başladığı öğrenildi. İstanbul'da gazetecilere "Aynı soruya beş ayrı yerde beş kez yanıt veremem ki " diyen Derviş'i dün de gazetelerde oğlu Erol Derviş ile ilgili çıkan haberler kızdırdı.

Kahvaltıdan sonra Tenis Kulübü mağazasına da giren Derviş kendisine tenis raketi baktı. Kulübün 30 yıllık antrenörü Yılmaz Erkangil, Derviş'in iyi bir tenis eğitimine sahip olduğunu söyledi.

Taki DOĞAN-Cengiz UYSAL

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır