kapat
07.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Medyasoft
 

Sophie'nin etrafında 'erkek!' kalmadı


Kraliçe'nin başını çok ağrıtan gelini Sophie'nin 71 yaşındaki amcası Thane Betty, cinsiyet değiştirmek için uygun fiyatta hastane arıyor

KOCAM EŞCİNSEL DEĞİL
İNGİLTERE Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in, Prenses Diana'dan sonra basına malzeme olan küçük gelini Sophie'nin adı bir skandala daha karıştı. 1999 yılında Prens Edward'la evlenen Sophie, kısa süre içinde çıkan iddialar yüzünden üstüne basa basa kocasının 'eşcinsel' olmadığını açıkladı. Ancak, ardından iş ortağı 'eşcinsel' olduğunu itiraf etti. Henüz bu haberler soğumadan, Sophie'nin amcası ve aynı zamanda vaftiz babası Thane Betty, News of the World'e gündemi değiştiren şok açıklamalarda bulundu:

AMELİYAT ÇOK PAHALI
"BİRKAÇ yıl önce araştırdım. Cinsiyet değiştirme operasyonu 7 bin Sterlin'e (yaklaşık 9 milyar lira) maloluyordu. Biraz düşünmek istedim. Ama şimdi bu rakam 10 bin sterline çıktı. Bu iş için yaşımın uygun olup olmadığını bilmiyorum. Ancak kadın olmayı çok istiyorum. Uygun ülke ve hastane araştırıyorum." 71 yaşındaki amca Thane Betty'nin bu şok açıklamaları Sophie'yi de yataklara düşürdü. Şimdi Kraliyet'in vereceği cevap merakla bekleniyor.

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır