kapat
05.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

İşte Daum'un prensleri


Alman çalıştırıcı Tayfur, Ahmet Dursun, Erman, Ümit, Tunç, İbrahim, Ali Eren, Nihat, Bayram, Ayhan ve Fevzi için "Mutlaka Beşiktaş'ta kalmalarını istiyorum" dedi
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum'un gelecek sezon takımda kalmasını istediği futbolcuların listesini SABAH ele geçirdi. Alman hocanın yönetime verdiği listenin başında Tayfur ile Ahmet Dursun var. Bu isimlerin ardından Daum'un fazla şans vermediği ve bazen 18'e bile almadığı Ümit ile Erman'ın gelmesi ise dikkat çekici. Sessiz sedasız Daum'un gözüne giren ve kendini gelişiren 19 yaşındaki Tunç da listede üst sıralarda yer alıyor.

Ayhan ve Fevzi için de "Kalmalılar" fikrine taşıyan Daum, yine de Fevzi'nin üzerine yabancı bir kaleci alınmasını şart koştu. Alman hoca ayrıca Nihat, Ali Eren, Bayram ve İbrahim'i de kalacaklar listesine aldı

Kadro 22'ye iniyor
Daum'un 26 kişilik kadroyu da çok bulup 22'ye indireceğini açıkladığı belirtilirken, listesinde yer almayan isimler için de kesin olarak "Gönderin" demiyor. Siyah-beyazlı çalıştırıcı Fazlı, Rahim, Murat, Yasin, İlhan, Ekrem ve Hakan'dan yararlanabileceğini ancak bu futbolcuların takasta kullanabileceklerini de vurguladı.

Öte yandan asbaşkan Yıldırım Demirören ve basın komitesi başkanı Hayri Cem, aralarında görüş ayrılığı olduğuna dair çıkan haberleri yalanladı.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır