kapat
05.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
İkili ilişkilerinizde hareketlenme görülebilir.. Ortak çalışmalar için hevesli olabilirsiniz ama önce eşiniz ve ortağınızla fikir birliği içinde olmaya dikkat etmelisiniz. Eşinizle bir soruna birlikte çözüm bulabilirsiniz. Onun fikirlerini almayı ihmal etmeyin.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
İş ve özel yaşamınızda kendinizi fazla zorlamamanız gereken bir günde bulunuyorsunuz. Fiziksel enerjinizi düşürmemeye bakın. Hastalanma ihtimaliniz olabilir. Beğeneceğiniz birisiyle tanışabilirsiniz. Şansınızı iyi kullanın.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz çalışmalar ve hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gündesiniz. Mars'ın Ay'la rahat açısı sosyal yaşamınızdaki aktivitenin sizi mutlu edebileceğini ve güveninizi arttırabileceğini belirtiyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizi geliştirme isteğinizin yoğun olabileceği ve değişimlere açık olacağınız bir gün yaşayacaksınız. Kendinizi sevdiklerinizin yanında rahat hissedebilir ve dostlarınızı evinize davet edebilirsiniz. Aşk konusunda oldukça güçlüsünüz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün kısa yolculuklar gündeme gelebilir ve yakın çevrenizle iletişiminizde artış gözleyebilirsiniz. Yazılı ve sözlü her türlü anlaşmayı yaparken dikkatli olun. Çalışma arkadaşlarınızla birçok konuda fikir birliğine varabilirsiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenip yatırımlarınızı bu yönde yapabilirsiniz. Aşk konusundaki şansınız ve kısmetiniz sosyal yaşamınıza yön veriyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir ve aşk konusunda isteğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Burcunuzda bulunan Ay'ın konumu sizi oldukça duyarlı kılıyor. Sosyal ilişkilerinizde olumlu değişimler olabililir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Duygusal bakımdan kendinizi motive olmuş hissedebileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Yaratıcı düşüncelerinizle ilgilenmek kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır. Sevgilinizle ilişkilerinizi yoluna koyabileceğiniz gözleniyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Katılabileceğiniz arkadaş toplantılarında yeni kimselerle tanışabilirsiniz..Yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve arabuluculuk yapabilirsiniz. Mesleki konularda ilerleme kaydedebileceğiniz görülüyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Meslek yaşantınızda yoğun bir tempoda çalışabileceğiniz bir gündesiniz. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar gündeme gelebilir. Maddi konularda disiplinli olabilir ve arkadaşlarınızın fikirlerinden yararlanabilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ay'ın burcunuzdaki Uranüs'e açı yapacağı bugün kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve yabancı konulara bakış açınızı geliştirmek için fırsatlar bulabileceğiniz gözleniyor. Yeni konularla yakından ilgilenebilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Kendinizi duygusal bakımdan gerilimli hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle paylaşımlarınız konusunda anlaşabileceğiniz görülüyor.


 


 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır