kapat
05.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Nokia
 

Orhan Baba damardan güldürecek


Arabesk kralı Orhan Gencebay, kalıplarını kırarak bir Sinan Çetin yapımı komedide Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'la birlikte sevenlerini güldürecek
Yıllarca sahne tekliflerini geri çeviren arabesk müziğinin kralı Orhan Gencebay, yönetmen Sinan Çetin'in komedi film teklifine 'Evet' dedi.

Unutulmayan arabesk filmlerinde imzası bulunan Orhan Gencebay, filmde Türkiye'nin iki ünlüsü Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'la bir araya gelecek. Kalıplarını kıran ve ilk kez komedi filminde oynayacak olan Gencebay, "Böyle bir kadroya kim hayır diyebilir ki" diyor ve ekliyor: "Biz sanatçılar insanlara yaşamda varolan şeylerin ezgilerini, sunuyoruz. Benim oynayacağım filmin komedi olması önemli değil, önemli olan verdiği mesajı."

MICHAEL JACKSON GİBİ...
Geçirdiği kalp ameliyatından sonra, eski sağlığına kavuşan Orhan Gencebay, adına yakışır bir proje olursa sahne teklifine de sıcak bakacağını söylüyor. Gencebay, şöyle diyor: "Ben işin mutfağındayım. Öne çıkmıyorum. Besteci. Söz yazarı, yorumcu ve müzisyen olarak müziğin içindeyim. Yeni yetenekleri bulup çıkarmak bana heyecan veriyor. Eğer sahneye çıkacaksam tıpkı Michael Jackson gibi gözlere de hitap eden bir şov yaparak çıkmalıyım. İşte o zaman bugüne kadar aldığım astronomik sahne tekliflerini geri çevirdiğime değer."

Ali ÖZTÜRK

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır