kapat
05.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Medyasoft
 

Büyükelçinin karısı ortalığı karıştırdı


İsviçre'nin Almanya büyükelçisinin eşi Max dergisine soyununca diplomatik skandal yaşandı.
Ama elçinin karısı Shawne Fielding çok rahat: Ben ne politikacıyım ne de diplomat. Hoşgörülü olun

İsviçre'nin Almanya Büyükelçisi Thomas Borer'in eski güzellik kraliçesi eşi Shawne Fielding, Max dergisinin son sayısına soyununca ortalık karıştı. 1994 yılında Teksas güzeli olan Fielding, dergide yer alan fotoğrafların birinde bir atla İsviçre elçiliğinin merdivenlerinde poz veriyor. Bir diğerinde "Amerikan Güzeli" filmindeki gibi bir yatakta güllerin içinde yatıyor, bir başkasında da kovboy kıyafetleri ve şapkasıyla gülümsüyor. Fielding'in vücudunu cömertçe sergilediği fotoğrafların hepsinde arka planda İsviçre bayrağı göze çarpıyor.

ALMANYA'NIN PARTİ KIZI
Sueddeutscher Zeitung gazetesi sert bir dille eleştirdiği elçinin eşi için 'seksi aptal' tanımını kullandı. Alman basınında "Berlin'in en seksi parti kızı" olarak ün yapan Fielding ise eleştirilere omuz silkti: "Ben ne politikacıyım ne de diplomat" diyen Fielding "Ben insanları olduğu gibi kabul ediyorum. Onlardan da aynı hoşgörüyü bekliyorum" diye konuştu.

BÜYÜKELÇİ ÖNEMSEMEDİ
Fotoğraflar Almanya Başbakanı Gerhard Schroeder'in en yakın komşusu olan ve gelecek hafta Schroeder'in de katılacağı görkemli bir partiyle yeni elçilik binasını açmaya hazırlanan Büyükelçi Borer'i de zor duruma soktu ancak elçi olayın üzerinde fazla durmadı. Fielding, geçtiğimiz aylarda da bir Alman rock şarkıcısının kucağına oturarak bir skandala yol amıştı. Büyükelçi Borer konuyla ilgili olarak İsviçre televizyonuna "Fark etmez. Nasıl olsa o müzisyen eşcinsel" demişti.

Büyükelçi Thomas Borer'le evlenmeden önce Amerikalı bir milyarderle evli olan Fielding, başrolünü Richard Gere'in oynadığı "Dr T and the Women-Doktor T ve Kadınlar" adlı filmde de küçük bir rol almıştı.

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır