kapat
01.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Apo: Haketmedim


Trabzon'daki tepkilere isyan eden Abdullah, "Verdiğim emeğin, döktüğüm terin karşılığı bu mu olacaktı?" dedi. Ogün G.Saray'a karşı oynuyor
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında bordo-mavili taraftarların yoğun protestoları altında 90 dakikayı tamamlayan Abdullah isyan etti. Milli futbolcu, "Yıllarca Trabzonspor formasını terlettim. O formayla Türkiye'de, Avrupa'da birçok başarılara imza attım. O insanların yüzlerini güldürdüm. Ama Pazar gecesi yapılanları hiç hak etmemiştim. Yıllarca yaşadığım Trabzon'a döktüğüm alınteriyle verdiğim emeğin karşılığını göremedim" diye konuştu.

100 bin dolarlık JEST
Trabzon 2.başkanı Ahmet Ağaoğlu da Abdullah'a yapılanların çok ayıp olduğunu belirterek, "İki yıl önce Trabzon yönetimi kendisine 100 bin dolarlık bir çek vermiş. Fakat o hâlâ bu çeki tahsil etmedi. Maçtaki protestoları hiç haketmedi" dedi. Bu arada Trabzon maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Ogün'ün Denizli'yi telefonla arayıp "G.Saray maçında oynamak istiyorum" dediği öğrenildi.

Kazanır, lider oluruz
Ogün, internet sitesinde yaptığı açıklamada, "Doktorlar bana sürekli dinlenme önermişti. Ama Trabzon maçını izlerken bu talimata uyamadım. Heyecandan ayağımdaki çelik korumayı çıkardım. Trabzon yenilgisi şampiyonluk yolunda bir yaradır. Ama şampiyonluğun kaybedilişi değildir. Evimizdeki seri Galatasaray maçıyla sürecek. Kazanıp liderliği geri alacağız" dedi.

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır