kapat
01.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Aslan'daki Ay'ın konumu kendinizin farkında olacağınız bir günü belirtiyor. Desteklenmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi uygulamaya koyabileceğiniz bir gün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Mesleki başarınızın karşılığını maddi olarak alamamaktan şikayetçi olabilir ve beklenmedik bir fırsatı kaçırmanın rahatsızlığını yaşayabilirsiniz. Ay'ın Merkür'le etkileşimi duygusal iletime kurma zorluğu çekebileceğinizi belirtiyor.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Mesleki konulardaki başarınızın karşılığını maddi olarak alamamaktan şikayetçi olabilir ve beklenmedik bir fırsatı kaçırmanın rahatsızlığını yaşayabilirsiniz. Ay'ın Merkür'le etkileşimiyle duygusal iletişim kurma zorluğu çekebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün Aslan'daki Ay'ın Merkür ve Uranüs'le sert açısı nedeniyle maddi konularda yeni girişimler için uygun bir zaman değil. Pazarlık ve ticari işlemler yapmak için zor bir gün. Paylaştığınız değerler konusunda dikkatli olmalısınız.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün Ay'ın oluşturacağı etkiler birçok konuda gerginlik getirebilir. Birebir ilişkilerinizdeki karmaşalardan iletişim yoluyla kurtulabilirsiniz. Kaynaklarınızda ani kararlar almaktan kaçınmalı ve fikir almaktan çekinmemelisiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Bilinçaltı saplantılarınızdan kurtulmak için rahatlamayı denemelisiniz.. Boğadaki Merkürün etkileşimi sayesinde bu gün kişisel girişimleriniz konusunda cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda duraksayabilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Duygularınızı açtığınız arkadaşlarınızdan etkilenebileceğiniz bir gündesiniz. Uranüs'ün ve Aslan'daki Ay'ın desteğiyle yaratıcı fikirlerinizle projelere destek verebilir ve temsilcilik grevi üstlenebilirsiniz.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Aslan'daki Ay'ın durumu işlerinizde meydana gelebilecek ertelemelerin üzerinde fazla durmamanızı öğütlüyor. Sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Maddi konularda aceleci olmayın.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Aslan'daki Ay'ın durumu her türlü şartı olumlu yönlendirebileceğinize işaret ediyor. Kendinizi rahat bırakıp ilişkilerinizin kendiliğinden geliştiğini fark edebilirsiniz. Yeni konularla ilgilenmek ve yolculuk planlamak için çok uygun bir zaman.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Bugün düşüncelerinizi uygulamaya koyabileceğiniz görülüyor. Ortak yatırımlar ve hisseli paralarda yenilikler yapmak isteyebileceğiniz bugün, yakın çevrenizdeki kimselerle birçok bakımdan açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Aslan'daki Ay'ın burcunuzdaki Uranüs ve Boğa'daki Merkür'le yaptığı açılar ikili ilişkilerinize ve ortaklıklarınıza gerilim getiriyor. Çok iyi ve çok ters olayları bir arada yaşayabilirsiniz. Yeni anlaşmalara imza atmadan hesaplarınızı iyi yapın.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Uranüs'ün ve Merkür'ün Ay'la açısı, vereceğiniz sözlerde dikkat diyor. Haberleşme kopukluğu işlerinizi negatif etkiliyor. Yaşamınızda yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yapıcı düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.


 


 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır