kapat
01.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Hamoğlu bitti


Geçen sezon bol keseden para dağıtmakla suçlanan eski Transfer Komitesi Başkanı, Bilgili tarafından bu kez dışarda bırakıldı
Beşiktaş yönetimi iç ve dış transfer için 6 kişilik bir komite oluştururken, geçen sezon bu komitenin başkanlığını yapan asbaşkan Ahmet Hamoğlu'nun dışarda bırakılması dikkat çekti. Hamoğlu geçen sezon yönetime danışmadan Ayhan, Yasin ve Nihat ile dolar üzerinden anlaşmış ve rakamları da kendisi belirlemişti. Ayrıca Fazlı'nın transferinde kimseye haber vermeden hareket ederek tepki toplamıştı.

Siyah-beyazlı yönetimin yeni transfer komitesinin başkanlığını ise Yıldırım Demirören'in yapması bekleniyor. Komitede İbrahim Altınsay, Burak Kalkavan, Seyfi Karaca'nın yanısıra Fikret Orman ve Berk Ekşioğlu da var.

Ali Eren'e 5 milyar ceza
Ekonomik kriz ve finans sıkıntısı nedeniyle kaynak arayan Beşiktaş yönetiminde "Önce satalım sonra alalım" fikri ağırlık kazandı. Çünkü 2001 yılı tahmini bütçesinde Beşiktaş yönetimi transfer giderlerine 12 trilyon ayırmış, 5 trilyon da bonservis geliri hesaplamıştı. Yönetim bu yüzden transfer bütçesini denkleştirmek için elindeki futbolcuları satmayı ilk hedef olarak belirledi. Bu arada yönetim bir kişiyi döverek karakolluk olan ve Beşiktaş'ın kimliğine zarar veren Ali Eren'e 5 milyar ceza verdi.

FATİH DOĞAN

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır