kapat
01.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Muska bilmecesi


Trabzonspor-F.Bahçe maçında top toplayıcısı Umut, Rüştü'nün muskasını çaldığını söylerken, Rüştü yalanladı: 'Ben muska kullanmadım'
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Rüştü'nün kale arkasına muska taktığı iddia edildi. Trabzonsporlu taraftarlar muskayı görüp çaldıklarını söylerken, Rüştü "Bu işleri bırakalı çok oldu" dedi.

Maçın 28'inci dakikasında sahadan kaleci Rüştü'nün kale çizgisine bıraktığı muskayı alarak Trabzonspor'a kazandırdıklarını söyleyen top toplayıcısı Umut Kılıç (13) ile reklamcı Hasan Sağlam, maçı bu sayede aldıklarını savundu.

'KAPTIM KAÇTIM'
Küçük Umut, "Hasan abi bana muskanın yerini gösterdi. Alırsam kazanacağımızı da söyledi. Çok korktum. Oyun sırasında saha içine girmenin yasak olduğunu biliyordum. Bir numara yaptık. 28. dakikadaki faul sırasında Rüştü kaleden çıkmıştı. İşte o anı fırsat bilerek muskayı kapıp kaçtım. Görmedi... İkinci yarı başlayınca Rüştü diğer kaleye götürmek için muskasını aradı ama bulamadı" dedi.

RÜŞTÜ: YOK ÖYLE ŞEY
Rüştü ise muska iddialarını şöyle yanıtladı: "Bu işleri bırakalı çok oldu. Ramazan ayı boyunca yapılan dini sohbetlerde, bu gibi olayların yanlış olduğunu anladım. Hatta çok iyi hatırlıyorum. 2-2 berabere kaldığımız Bursa maçından sonraydı. Televizyonda Yaşar Nuri Öztürk'ü izledim. 'Tanrıyla aranıza hiçbirşeyi ve hiç kimseyi koymayın' diye konuşuyordu. Düşündüm, muskayı da insan yazıyor. Anladım ki muska takıntım psikolojikmiş. O günden beri bu tarz düşüncelerimden kurtuldum ve muska kullanmıyorum. Bunu da herkes biliyor."

Ersin RAMOĞLU - Ahu BOZLAR

 
2001 yılı Türkiye 1. Futbol Liginin şampiyonu kim olacak?

Fenerbahçe
Galatasaray
Gaziantepspor
Beşiktaş

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır