kapat
01.05.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

ciceknet

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Evli sevgilisi için babasını soydu


Babasına ait otomotiv şirketinde 'finansman müdürü' olan Nalan Atılan, iflas eden sevgilisine yardım etmek için şirketin içini boşalttı
Evli ve iki çocuk sahibi sevgilisi için, babasına ait şirketi yaklaşık 250 milyar lira zarara uğratan Nalan Atılan adlı genç kız, gözaltına alındı. Atılan, çıkartıldığı mahkemede tutuklanırken, sevgilisi serbest bırakıldı. Nalan Atılan (24), babası Masum Atılan'ın sponsorluğunu yaptığı şarkıcı Şahsenem'in klibinin çekimi sırasında Hasan Gökçimen (33) ile tanıştı.

Kendisini bekar olarak tanıtan Gökçimen'e aşık olan genç kız, bir süre sonra onun evli ve iki ocuk babası olduğunu öğrendi.

Buna rağmen ilişkisini sürdüren Nalan Atılan, tekstil işiyle uğraşan sevgilisinin iflas ettiğini öğrendi. Çek-senet mafyası tarafından tehdit edilen Hasan Gökçimen'e yardım etmek isteyen genç kız, finansman müdürü olarak çalıştığı babasının şirketinden para sızdırmaya başladı. Kasadaki tüm paraları sevgilisine aktaran ve bankalardan şirket adına kredi alan Nalan Atılan, çekecek para kalmayınca babasının çek karnesini çaldı.

MAFYA DEVREDE
Genç kız, daha sonra sevgilisiyle birlikte ortadan kayboldu. Bir süre sonra kızının kestiği çekler yüzünden mafya ile başı derde giren Masum Atılan polise başvurdu. İstanbul Mali Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Nalan Atılan ve sevgilisi Hasan Gökçimen'i Pendik'te gizlendikleri evde yakaladı.

SEVGİLİSİNİ SAVUNDU
Pendik Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilen Nalan Atılan çıkartıldığı Nöbetçi Mahkeme'de "Sevgilimin suçu yok. Zor durumdaydı. Her şeyi onu kurtarmak için yaptım" dedi. Hasan Gökçimen ise "Nalan için karımdan boşandım. Bana yardım etti, fakat paranın kendisine ait olduğunu söyledi" diyerek kendini savundu. Nalan Atılan tutuklanırken, sevgilisi serbest bırakıldı.

İhsan DEMİR-Salih AYDIN

 
Türkiye bu krizden ne zaman çıkar?

3 Ay
6 Ay
12 Ay
1 Seneden fazla

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır