kapat
20.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Yazarlar
 

Dişçiliğinden sonra dişiliğini konuşturdu


Yunanistan'da olay yaratan seksi diş hekimi Christina Yakovidou, Max Dergisi için cüretkar pozlar verince Diş Tabipleri Odası pes etti
Christina Yakovidou, Yunan Diş Tabibleri Odasını alt üst eden seksi görüntüleriyle yine gündeme geldi.. Bu kez MAX Dergisi Yunanistan edisyonu için California'nın ünlü Venice Beach ve Santa Monica sahillerinde mayolu, oldukça seksi pozlar veren Christina'nın "devrimciliği" karşısında Yunan Diş Tabipleri Odası da pes etti..

ABD'nin UCLA Üniversitesi Dişçilik fakültesi mezunu Christina, Beverly Hills'te gördüğü ihtisastan sonra Atina'da çağdaş bir klinik açmıştı. Reklamını yapmak için dişiliğini de ortaya koyunca "haksız rekabet" olduğu gerekçesiyle diş doktorları isyan etmiş ve kendisini Tabipler Odası'na şikâyet etmişti.

Kamera karşısında oldukça rahat olan seksi diş hekimi bunu Hollywood'un ünlüleriyle çok sık biraraya gelmesine bağlıyor. Dergideki röportajında "Madem beni güzel ve seksi buluyorlar bunları niçin saklayayım? Ama güzel ve seksi olmak suçsa diyeceğim yok" şeklinde konuşuyor.

'NE İSTERSE YAPSIN'
MAX Dergisi'ndeki pozlarıyla yeniden gündeme gelen Christina'nın "ezeli rakibi"ne dönüşen Diş Tabibleri Odası ise "Artık Christina ile uğraşmayacağız. Ne isterse yapsın" şeklinde bir açıklama yaparak Christina'nın cesareti karşısında diz çökmeyi tercih etti.

Christina, şimdi Atina'daki kliniğinde, Diş Tabibleri Odası'nın çıkardığı fiyat listesine bağlı kalarak, "diş güzelliği" üzerine çalışıyor. Zengin müşterileri pembe rengin ağırlıkta olduğu iyi döşenmiş bir odada rahat koltuklarında müzik dinlerken, Christina da çağdaş cihazları ve özel cilalarıyla sarı renkli, yamuk ve bozuk dişleri tedavi ediyor!

Stelyo BERBERAKİS

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır