kapat
20.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün Balık'taki Ay'ın etkisiyle dinamik yaradılışınızı dengeleyebilir, yaratıcı düşüncelerinizle kendinizi ruhsal yönden geliştirme yoluna gidebilirsiniz. Kendinizi yalnız fakat huzurlu hissedebileceğiniz görülüyor. İlişkilerinizin derinine inmelisiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün Satürn'ün Ay'la rahat açısının etkisiyle istikrarlı davranabileceğiniz bir gündesiniz. Kararlı yapınızı destekleyen bu açının motivasyonuyla eğitim konularından ve ticari anlaşmalardan kazançlı çıkabilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Balık'taki Ay'ın açıları kararsızlık özelliğinizi daha da artırabilir ve kendinizi parasal bakımdan şanslı hissedip gereksiz harcamalara meyilli olabilirsiniz. Ama yine de iş alanınızda yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekmeniz mümkün.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Balık'taki Ay'ın burcunuza oluşturduğu olumlu açılar sezgiselliğinizi destekliyor ve iletişimle ilgili konularda ideal bir günde bulunduğunuza işaret ediyor. Sosyal yaşamınızdaki aktiviteler kendinize olan güveninizi artırabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Balık'taki Ay, sağlınızla ilgili girişimler ve değişimler yapmak için ideal bir günde bulunduğunuza dikkat çekiyor. Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
İkili ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda yeniliklere fazlasıyla açık olacağınız bir gündesiniz. Karşıt burcunuz Balık'taki Ay'ın açıları iletişimci yapınızı destekliyor, işbirliklerinde olumlu gelişmeler yaşayabileceğinize işaret ediyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün Balık'taki Ay'ın vereceği motivasyonla ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yapınızın işbirliğine uygun oluşu yeni anlaşmalar ve ortaklıklar konusunda şanslı olabileceğinizi vurguluyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Balık'taki Ay'ın desteğiyle bugün sezgisel yönünüzün güçleneceğini hissedebilirsiniz. Kendinizi yabancı ortamlarda rahat hissedebileceğiniz ve yeni konularda araştırma yapmak için fırsatlar bulabileceğiniz gözleniyor.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün sorumluluklarınızdaki artışla birlikte yeni anlaşmalar ve iş bağlantıları da gündeme gelebilir. Balık'taki Ay'ın burcunuzdaki Pluto ile sert açısı, iyimser yapınıza biraz huzursuzluk katsa da iş yaşantınızda zevkli bir tempoda çalışabileceksiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yöneticiniz Satürn'ün Ay'la rahat bir açı oluşturacağı bugün, maddi ve duygusal konularda uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Bu oluşum atılabileceğiniz ortak çalışmalarda yeni kimselerle iyi bir altyapı oluşturabileceğinize işaret ediyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Balık'taki Ay'ın durumu kişisel konularda girişimler yapmak isteyebileceğinizi belirtiyor. Bu durum bireysel özgürlüğünüze verdiğiniz önemi ve özellikle maddi konuları tek başınıza yönlendirme isteğinizi artırıyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Burcunuzdaki Ay, romantik yönünüzü güçlendiriyor ve aşk yaşantınızdaki doyumluluk duygusunu artırıyor. Ay'ın Pluto ile açısı ilişkilerin derinini araştırmanıza neden olabilir. Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.


 


 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır