kapat
17.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Nouma, Samsun maçında çok zor


İki maçlık cezası biten ama sakatlığı nedeniyle dün çalışmayan Fransız yıldız büyük olasılıkla bu hafta da yok

Sakatlığı iyi durumda
G.Saray maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı aldığı iki maçlık cezası biten Beşiktaşlı Nouma'nın Samsun maçında oynamasının zor olduğu bildirildi. Fransız futbolcu kasığındaki ağrılar nedeniyle dün de çalışmadı. Kulüp doktorları Nouma'nın sakatlığının çok ciddi olmadığını açıkladı. Ancak uzun süredir takımdan ayrı kalan Fransız futbolcunun maç ve idman eksiği nedeniyle Samsun maçında büyük olasılıkla oynamaması bekleniyor

Halilagiç'ten umutlu start
Yaklaşık 4.5 aydır takımdan uzak olan Halilagiç, takımla birlikte çalışmalara katıldı. Yıldız oyuncunun 1.5 aydır ağrısı olmadığı bildirildi. Takım sabah Belgrad Ormanları'nda kros yaparken sol dizinde sakatlığı olan Ali Eren ile kaleciler Fulya'da çalıştı. 20 gündür sahalardan uzak kalan Münch, krosa katılırken öğleden sonraki idmanda düzkoşuyla yetindi. Hafif sorunları olan Bayram, Yasin ve Erman ise krosu kısa tuttu.

Hem ziyaret hem ticaret
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, maç yorumlamaya gideceği Almanya'da transfer görüşmesi de yapacak

Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, B.Münih-M.United maçını RTL'den yorumlamak için bugün Almanya'ya gidiyor. Alman hoca bu seyahati sırasında transfer çalışmaları da yapacağı ve bir dizi temaslarda bulunacağı öğrenildi.

Daum'a resmi izin çıktı
Daum, Belgrad Ormanları'ndaki kros sırasında Fulya'da kalırken, futbol şubesinden Yıldırım Demirören, Seyfi Karaca ve Fikret Orman tesislere gelip Daum'la görüştü. İçişleri Bakanlığı ise Daum ve yardımcısı Koch'a resmen Türkiye'de çalışması için oturma iznini verdi.

FATİH DOĞAN

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır