kapat
17.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Kova'daki Ay, öncülük yeteneğinizi ekip çalışmalarında kullanabileceğinizi ve arkadaş çevrenizde iletişiminizin artabileceğine işaret ediyor. Orjinal yaklaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Para ilişkileriniz yüzünden zorlanmanız mümkün.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ay'ın sert açıları, sizin dayanıklı ve sabırlı yapınızı zorlayabileceğinden kariyerinizde yaşayabileceğiniz gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Otoritelerle olan iletişiminize dikkat edin. Aşırı stres başağrılarına neden olabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Merkür'ün etkileri, meraklı ve heyecanlı yapınızı körükleyebilir. Uzaklarla ilişkilerinizi geliştirmek için Birçok yolculuk planlayabilir ve bu yolculuklardan birinde sizi heyecanlandırabilecek bir aşkla karşılaşabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ay'ın Uranüs'le birleşimi iç dünyanızı kaosa sürükleyecek etkiler yaratabilir. Fakat bu konum sizi ortak paylaşımlarınızda girişim yapmaya motive edecektir. Cinsel yoğunluğunuz sizi sevdiğinizle yakın ilişkiler kurmaya yönlendirebilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün anlaşmalarınız, para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda inişli çıkışlı etkiler hissedebilirsiniz. Fakat bunların üstesinden iletişim yeteneğinizle gelebilirsiniz. Girişimci davranışlarınız güven verici etkiler yaratabilir.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Kova'da birleşen Ay ve Uranüs, çalışma hayatınızda beklenmedik koşulları ön plana çıkartabilir. Ay'ın yöneticiniz Merkür'le uyumlu ilişkisi sayesinde her türlü olumsuz durumu olumluya çevirebileceğiniz gözleniyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Yaratıcılıkla ilgili konular gündemde. Kendinizi ifade etmek için sosyal ortamlarda bulunmayı isteyebilir, özellikle aşkta yenilikler yapmayı deneyebilirsiniz. Çekiciliğinizdeki artış aşk ve sosyal yaşamınız üzerinde olumlu etkiler veriyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Aileniz ve güvenliğiniz gibi konularla sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Ay'ın Uranüs'le birleşimi, evde düzeni değiştirebileceğinizi belirtiyor. Sevdikleriniz için masraf yapma isteğiniz artabileceği bir gündesiniz.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kova'da birleşen Ay'ın burcunuzdaki Pluto ile rahat etkileşimi, sezgilerinizi artırıyor. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla olan iletişiminizin yoğunlaşacağı gözlenirken ve özellikle eğitimle ilgili girşimlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kova'da birleşen Ay ve Uranüs, maddi konularda yeni koşullar getirebilir. Değişimlere hazırlıklı olmalı, riskten kaçınmalısınız. Bu, parasal konulardaki kararsızlığınızı artırırken, harcamalarınızın yoğunlaşabileceğini gözleyebilirsiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Burcunuzda birleşen Ay ve Uranüs'ün rahat açıları, beklenmedik bir enerji yoğunlaşması yaratabilir. Her zamankinden orjinal yaklaşımlarınız olabileceği gözleniyor. Sevgiye yaklaşımınızla sevdiğinizi şaşırtıp heyecanlandırabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Kova'da birleşen Ay ve Uranüs, yaratıcı bilinçaltınızı olumlu etkiliyor. Bugün girişimler için güçlü itilimler duyabilirsiniz. Fakat enerjinizinizi yardımlaşabileceğiniz temalar için kullanmak kişisel girşimleriniz için harekete geçmekten daha uygun.


 


 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır