kapat
17.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Yalnızca rötar yaptık


Fenerbahçe Teknik Direktörü Denizli, "Bu puan kayıpları sadece şampiyonluğu ilan etmemizi geciktirir. Ben G.Saray maçına 2 puan geride çıkmaya bile hazırım" dedi
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli, şampiyonluğa inancını yitirmedi. 6 puanlık kaybın sadece rötar yapmalarına yol açacağını ifade eden Denizli, "Takımım böyle oynadıktan sonra kimden, niye korkayım? Son iki maçta rakiplerimiz kalemize beş kere bile gelmedi. Yediğimiz veya atamadığımız golleri açıklamak mümkün değil" dedi.

Oyun stratejilerinde yanlışlık olmadığını kaydeden Denizli, "Son üç maçta da oyunun tek hakimi bizdik. Kalan haftalar için hiçbir endişem yok. Yönetimde, takımda, taraftarda bu inanç olduktan sonra; halep ordaysa, arşın burada. Galatasaray maçına iki puan geride çıkmaya hazırım. Ne fark eder? Biz Fenerbahçe'yiz, işimizi biliriz" diye konuştu.

Kaptan Ogün: Bu gemi batmayacak
F.BAHÇE kaptanı Ogün, bir-iki kötü sonuçla yıkılmayacaklarını söyledi. Ogün, "Bu gemi batmaz. Uyum sağlayana kadar bir sürü fırtına atlattık. Herkes büyük fırtınalara gireceğimizi sanıyor ama G.Antep, Trabzon ve G.Saray maçlarında fırtınada değil durgun denizde yol alacağız. Takımda suçlanacak kişi yok. Ben kaptan olarak bütün suçu alıyorum ama hepimiz suçluyuz" dedi.

Özaydınlı: Kutsal ittifakçılar nerede
ASBAŞKAN Murat Özaydınlı, kutsal ittifak sözleriyle ortalığı karıştıranların istediklerine ulaştıklarını belirterek, "Hakemler dikkatli olmalı. Hatalar şampiyonluğumuzu tehlikeye sokarsa, sessiz kalmayız. Kutsal ittifak diyenleri şimdi arıyoruz, neredeler? Ortalığı bulandırıp birden bire yok oldular" dedi.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır