kapat
17.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Söz yerlilerin


Türkiye Kupası Samet Aybaba'nın ellerinde G.Birliği'ne gitti, ligin sözü edilen bütün takımları, Türk teknik direktörlerle büyük başarılara imza atıyorlar
Ligde son 6 haftaya girilirken Türkiye Kupası sahibini buldu, zirve yarışı iyice alevlendi. Türk hocalar sezona damgalarını vurdular. Averajla liderliği sürdüren, Türkiye Kupası'nı penaltılarla kaybeden F.Bahçe, Mustafa Denizli yönetiminde son yılların en iyi sezonunu yaşıyor. Türkiye Kupası'nı ise bir başka Türk hoca, Samet Aybaba yönetimindeki G.Birliği müzesine götürdü. Zirve ortağı Gaziantep, Sakıp Özberk'le şampiyonluk şansını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlıların bu başarısında, ilk 15 haftada çalıştırdığı takımını 4. sıradayken bırakan Erdoğan Arıca'nın da payı var.

Körfez'in Hikmet'i
Bir başka teknik adam zaferi de Kocaeli'de yaşanıyor. İlk yarıyı 10 puanla 17. bitiren Körfez ekibi, Hikmet Karaman'la 10 haftada 24 puan aldı. A.Gücü Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Denizli'nin hocası Yılmaz Vural da sezonun en önemli isimleri. Önceki gün F.Bahçe'yi devirip 5'te 5 yapan A.Gücü, Avrupa kupaları için iddialı. Vural'ın Denizli'si ise özellikle büyük takımları yıktığı maçlarla zirvenin kaderini etkiledi.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır