kapat
17.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII


 

Favori F.Bahçe Plase G.Saray


Ligde son 6 haftaya girilirken spor yazarlarına şampiyonu sorduk. Favori F.Bahçe'nin en büyük rakibi G.Saray olacak. G.Antep ve Beşiktaş ise sürpriz

CAN BARTU: Hepsi de şanslı
Bu işin rengi bu hafta belli olur. Çünkü Fener, Gaziantep'i ağırlıyor. Real Madrid yorgunu Galatasaray Rize'ye gidiyor. Beşiktaş ise Samsun'la İnönü'de oynuyor. Yani bu hafta kritik hafta. Bunların içinde şu anda en avantajlısı Beşiktaş. En kolay rakiplerle onlar oynayacak. Bu hafta kazanırlarsa, potaya girerler. Aynı şekilde Antep de Fener'i yenerse tarihinde ilk defa şampiyonluk şansını yakalar. Galatasaray'ın ne yapacağı hiç belli olmuyor. "Onlar garanti şampiyon olur" da diyemiyorum. Fenerbahçe, tarihinin en büyük dayanışmasını sergiliyor. Medya, yönetim, taraftar hocanın arkasında. 3 maçta 3 yenilgiyle keyifler biraz kaçtı ama yine de avantaj Fener'de. Yine de 4 takımdan hepsi de şampiyon olabilir.

SANLI SARIALİOĞLU: Favori Fenerbahçe
En şanslı takım F.Bahçe. Çünkü, arkasından takip eden rakipleriyle sahasında oynayacak. Ayrıca camia üst üste alınan yenilgilere karşın tek yumruk vaziyette. Bu büyük avantaj. G.Saray'ın kardosu çok güçlü. Ancak zaman zaman problemler yaşıyor. Transfer dedikoduları ve maddi sorunlar nedeniyle çok rahat değil. F.Bahçe'nin şansı yüzde 60, G.Saray'ınki yüzde 40.

GÖKMEN ÖZDENAK: Yüzde 60 G.Saray
G.Saray, Şampiyonlar Ligi nedeniyle lige hiçbir zaman aynı önemi vermedi. Verseydi puan olarak çok yukarılarda olurdu. Real Madrid maçı G.Saray için çok önemli. Devamı halinde ligi yine ikinci plana atabilir ama elenirse, Lucescu değil futbolcular isterse G.Saray'ın elinden şampiyonluğu kimse alamaz. F.Bahçe için yapılan eleştirilere katılmıyorum. Çünkü F.Bahçe üst düzeyde mücadele edip, sistemli bir takım olmak için büyük çaba sarfetmekte. Antep ve Beşiktaş bu sene lige renk kattı. G.Saray'ın şansı yüzde 60, F.Bahçe'ninki ise yüzde 40.

İSKENDER GÜNEN ; Banko Fener
En şanslı F.Bahçe. Çünkü kendi sahasında kolay kolay puan kaybetmiyor. Trabzon dışında deplasman maçlarında zorlanacağını sanmıyorum. G.Saray her şeyiyle Real maçına kilitlendi. Bu maçta kötü bir sonuç alırsa ligin rengi değişebilir. Cimbom ligde son haftalarda eski temposundan çok uzakta. G.Antep ve Beşiktaş'ın şansları diğer iki takıma göre çok az. Yüzde 50 F.Bahçe, yüzde 30 G.Saray, G.Antep ve Beşiktaş'ın şansı yüzde 10.

ERMAN TOROĞLU: Burun farkıyla G.Saray
F.Bahçe aynen kurt gibi arkadan takip edeni kontrol etmek için boyununu döndüre döndüre düşüp gidecek. Bu kadar puan farkıyla öne geçmesine rağmen arayı açıp rakibine havlu attıramadı. Bundan sonra G.Saray'ın işi kolaylaştı, Fener'inki zorlaştı. G.Saray'ın bir de kadro avantajı var. Bence sarı-kırmızı takım şampiyonluğa daha yakın. Şansı yüzde 40. F.Bahçe yüzde 30'la onu takip ediyor. G.Antep ve Beşiktaş'ın şansı yüzde 15 diyorum.

Mehmet Ali Erbil: FB olmazsa Antep olsun!
Yüzde 100 Fenerbahçe. Eğer Fenerbahçe şampiyon olmazsa Galatasaray ve Beşiktaş da olmasın. Gaziantep şampiyon olsun.

Hande Ataizi: Sonuna kadar Galatasaray
Gönlüm G.Saray'dan yana tabii ki. Çünkü takımıma sonuna kadar güveniyorum, inanıyorum. Başka takımların etkisinde kalmayacak.

Ebru Gündeş: Galatasaray'a rağmen FB
Yüzde 70 Fenerbahçe. Yani öyle olmasını istiyorum ve umut ediyorum. Ama Galatasaray da şampiyonlukta devreye girecek gibi. Pazar günü oynanan maç yüzünden umudum biraz kırıldı.

Aysu Kayacı: Yüzde 100 Galatasaray
Yüzde 100 Galatasaray. Başka bir şans yok gibi geliyor bana. Çünkü kupa ve şampiyonluk Galatasaray ve sarı kırmızı rengine çok yakışıyor.

Demet Şener: FB bizi korkutmuyor!
Yüzde 80 Galatasaray... Pazar günü oynanan maç dengeleri değiştirdi. Galatasaraylı olduğum için takımımın şampiyon olmasından yanayım. Fenerbahçe biraz atak yaptı, sonra yine eski Fenerbahçe oldu. Belki Beşiktaş atak yapabilir ama içimden bir ses Galatasaray şampiyonluğu kaptırmaz diyor.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır