kapat
17.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

Bakanlar yaslı döndü


Pazar gecesi oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçına bakanların da yoğun ilgisi vardı. Bakanlar, başkent ekibinin galibiyeti üzerine, "Denizli ile olmuyor" dediler
Ankara'da oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçı 13 bakanı stadyumda buluşturdu. Maçı şeref tribününden izleyen Fenerbahçeli bakanlar, yenilgi karşısında hüsrana uğradı. İşte kabinenin stadyum çıkarması notları:

* Bakanlar Kurulu'nun koyu Fenerbahçeli taraftarları Ankaragücü ile oynanan maç için Şeref Tribünü'ndeki yerlerini alırken maça umutlu gelip, mutsuz döndüler.

* Önceki yıl yine bir Ankaragücü-Fenerbahçe maçında takımının mağlup olması üzerine üzülen ve şeref tribünün üst sıralarından aşağıya atlayarak stadı terk etmek isteyen Çevre Bakanı Fevzi Alptekin ayağını kırmıştı. Bu sene ise maçtan kalbi kırık çıktı. Alptekin maç başlamadan önce "Fenerbahçe için bacağımızı bile kırdık. Şu maçı da alamazlarsa artık Mustafa Denizli düşünmeli" dedi. Maçtan sonra ise, "Şimde de kalbimiz kırıldı. Denizli ile olmuyor" yorumunu yaptı.

* Bir servet ödeyerek eşinden ayrılan Devlet Bakanı Şükrü Sina Gürel ise maça oğlu ile geldi ve ön sıradaki yerini aldı. Gürel'in koyu Fenerbahçeli oğlu Fenerbahçe bayrağı ile son derecede heyecanlı görünürken, maçtan sonra suskundu. Baba-oğul Güreller sessizce ama büyük bir üzüntü içinde maçtan ayrıldı.

İYİ OYNADILAR AMA..
* Ankara'nın iki takımı Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nin hemen hiçbir maçını kaçırmayan eski futbolcu olan Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu aslında fanatik bir Fenerbahçeli olduğunu söyledi. Son anda nefes nefese yetiştiği maçta şampiyonluk mücadelesi için Fenerbahçe'nin mutlaka galip gelmesini istediğini belirten Bostancıoğlu, "İyi de oynadılar ama yine hüsran" demekle yetindi.

* Galatasaray-Leeds United maçına giderken bile boynunda Fenerbahçe atkısı olan Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan ile MHP'li Tunca Toskay, Abdülhaluk Çay, Şüayip Üşenmez ve Enis Öksüz'ün ağzını bıçak açmadı. Sağlık Bakanı Osman Durmuş ise "Önce Fener'li sonra Ankaragücü'lüyüm. Ama Fenerbahçe kazansın" demişti. Durmuş da sesini çıkartmadan staddan ayrıldı.

Taki DOĞAN

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır