kapat
17.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

Kangurum

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Yazarlar
 

Yıldız tarifesi


Dünyanın ünlü yıldızları özel bir geceye katılmak için inanılmaz ücretler istiyor. Bizim ünlülerimizin aldıkları paralar ise, onların aldıklarının yanında komik kalıyor
Dünyaca ünlü sanatçıların özel toplantılara katılma ücretleri belli oldu. Sanatçıların bazıları şarkı başına, bazıları saat hesabıyla ücret talep ediyor. Amerikan magazin basınında yer alan haberlere göre, şarkıcılar arasında ücreti en pahalı olanların başında, özel toplantı başına 1.5-3 milyon dolar alan Ricky Martin ve saat başına 750 bin dolar alan Jennifer Lopez geliyor. Mariah Carey, Shania Twain ve Celine Dion'un bir toplantıya katılma fiyatı ise 1 milyon dolar.

BİR DE BENZİN PARASI...
Bir düğünde ya da davette söyleyeceği şarkılar karşılığında 500 bin dolar alan Elton John, şarkı başına da 30 bin dolar istiyor. Neil Diamond ve Natalie Cole ise, 250 bin dolar alıyor. Astronomik fiyat talep eden şarkıcılardan Whitney Houston ve Rolling Stones 1,5 milyon dolar, Carlos Santana ise 750 bin dolar talep ediyor. Bu astronomik fiyatlara rağmen ünlü şarkıcılara olan talebin giderek arttığı bildiriliyor. Sanatçılar genelde Bermuda, Bahama adaları ya da Hawaii'deki malikanelerde verilen göz kamaştırıcı partilere davet ediliyor ve özel jetleriyle buralara gelebilmek için de ayrıca 10 bin dolar benzin parası alıyor.

Bizde rekor Tarkan'da
Bizim sanatçılarımızın ekstra geceler için aldıkları ücretler ise dünya starlarının yanında oldukça komik kalıyor. Tarkan özel bir konser için 80-100 bir dolar arası ücret isterken, onu 50'şer bin dolarla Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses izliyor. 40 bin dolara ekstraya çıkan Bülent Ersoy'un ardından 15 bin dolarla Mehmet Ali Erbil ve 10 bin dolarla da Sertab Erener geliyor.

 
Gündemi en çok nereden takip ediyorsunuz?

İnternet Haber Portalları
Günlük Gazete
Televizyon
Radyo

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır