kapat
12.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Garildi
 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ay'ın Venüs ve Merkür'le etkileşimi sevgi konusunda güzel gelişmeleri müjdeliyor. Hayatınızın birçok alanında değişimler gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizin çok yoğun olacak, ideallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Bugün iş konularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Ay'ın durumu sevdiğinizle ilişkilerinizde enerjik bir tutum izleyebileceğinizi belirtirken, cinselliğe olan ilginizi artırabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Burcunuzda ilerleyen Jüpiter'in Ay'la karşıt açısı, evlilik ve ortaklık konularında önemli gelişmelerin varlığını haber veriyor. İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Yay'daki Ay günlük işleriniz ve sağlıkla ilgili hareketlenmeleri gündeme getiriyor. Ay'ın Jüpiter'le karşıt açısı zaten duyarlı olan yapınızı artırırken, bilinçaltı dürtülerinizi kontrol etmekten zorlanıyor olabileceğinizi belirtiyor.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün iş yaşantınızda önemli fırsatlar gündeme gelebilir. Aşkta yenilikler yapabilecek motivasyona sahipsiniz. Spekülatif konuların ilginizi çekebileceği bugün, risk alabilecek cesarete sahip olabileceğiniz gözleniyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ev ve kariyer yaşantınızda zorlayıcı koşullarla karşılaşacaksınız. Yakın ilişkilerinizde duygusal gerilimler yaşamanız mümkün. Maddi konularda akılcı olmaya gayret edin. İç dünyanızda gerilimler yaşasanız bile bunun üstesinden gelebilirsiniz.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Kendinize zaman ayırmak için fırsat yaratacaksınız. Grup çalışmalarında başarılı olabilir, yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Ay'ın etkileri sizin için önemli olabilecek girişimleri yapıp devam ettirmekte başarılı olabileceğinizi belirtiyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gerekiyor. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz.Sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ay her konuda sürpriz gelişmelerin gündeme getiriyor. Yöneticiniz Jüpiter'in burcunuzdaki Ay'la karşıt açısı, işbirliklerine gereken önemi vermeniz gerektiğini belirtirken, yaşanabilecek belirsizlikleri iletişim yoluyla aşabileceğinizi belirtiyor.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Kendinizi duygusal bakımdan oldukça hassas hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Ortak yatırımlar ve hisseli paralar konusunda yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizle cinsel bakımdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ay'ın Neptün'le açısı, neşeli ve yaratıcı bir ruh haline sahip olabileceğinizi belirtirken, meslek yaşantınızı ve evinizdeki huzuru pozitif etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde her zamankinden daha başarılısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay'ın Neptün'le rahat açı yapacağı bugün, yaşadığınız ortamlarda düzenlemeler yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızda belirgin bir artış gözleyebilceğiniz bugün, bu özelliğinizi iş veya aşkta pozitif anlamda kullanmanız mümkün.


 


 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır