kapat
12.04.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

banner

Dünyadan
Spor

Limasollu

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

Turk.Net

 

İnternette tacize 3 ay hapis cezası


Öğretmeni adına site kurup erotik yayın yapan liselinin hapis cezası paraya çevrildi
İngilizce öğretmeni Leman Aygün adına bir site açarak, erotik yayınlar yapan Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencisi Eren Kalaycıoğlu (16), yargılandığı davada 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kalaycıoğlu'nun yaşını ve durumunu gözönünde bulunduran mahkeme heyeti, hapis cezasını 243 milyon 360 bin liralık para cezasına çevirdi.

İngilizce öğretmeni Leman Aygün adına açtığı "lemanaygun.com" adresli sitede, erotik mesajlar yayınlayan Kadıköy Anadolu Lisesi hazırlık sınıfı öğrencisi Eren Kalaycıoğlu, Kadıköy 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde suçlu bulundu. Bilirkişi heyeti, internette açılan sitenin Eren Kalaycıoğlu tarafından kurulduğunu ve öğretmenini küçük düşürücü ifadeler kullandığını belirterek, davalı öğrenciyi suçlu buldu. Mahkeme de kararını bilirkişi heyetinin raporunu gözönünde bulundurarak verdi.

İŞTE CEZA ALDIRAN SÖZLER
Emre Kalaycıoğlu siteside öğretmeninin ağzından şu sözleri yazmıştı: ''Selam. Bu sayfalar kanınızı kaynatabilir. Genelde güzel değilim ama şeklim fena değil. Arkadaşlarım seksi bir vücudum olduğunu söyler..." "Ev taşımak için okuldan izin aldım, 2 tane taşıyıcı geldi. Biri markete gitti, diğeri benimle kaldı. Su istedi. Kendisinin almasını söyledim. Eşyalar olduğu yanımdan zor geçti. Bana sürtündü. Önü kabardı. Kendimi tutamadım. Önünü okşadım, yanıp tutuştum. Daha sonra eşim geldiği için birşey olmadı.''

 
İstanbul 2008 Olimpiyat Oyunlarına seçilebilicek mi?

Kesinlikle Evet. En güçlü aday İstanbul ve bu sefer seçilecek.
Hayır. Rakip ülkeler daha üstün özelliklere sahip İstanbul yine yenilecek.
İstanbul başarılı olabilir ama Uluslararası Olimpiyat Komitesi İstanbul'u seçmeyecek.

 

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır